Втомилися прогнозувати ринок, ловити стопи і пропускати руху? Пропоную поторгувати 3 місяці спільно, не прогнозуючи ринок. Ви отримаєте чітку торгову стратегію, без слів" я-художник, я так бачу", для роботи в будь-якій стадії ринку, ніколи більше не пропустите точку на вхід і на вихід. Не потрібно буде сидіти біля монітора весь день і чекати. ?Попереду літо-ви з ранку все зробили, витративши на це трохи часу, а далі насолоджуєтеся життям. А якщо ви любите робити багато угод, то зробите їх, не переживаючи, що ви неправі в напрямку, тому що ви все одно будете заробляти. Найголовніше-ви на цій стратегії завжди можете протестувати сигнальників і інші стратегії. Звичайно, потім вас виженуть з усіх чатів\? Етапи роботи. \ проведу живі вебінари 2-3 рази на тиждень (по 1,5 години), як будете засвоювати. \ спільна торгівля 3 місяці. Я все буду робити на розгінному рахунку.
Проект по розгону рахунку, який стартував 1 листопада 2021р. від суми 33860 і де моє завдання: кожен період робити по 25% до рахунку і після закінчення (36 періодів, можливо, місяців) досягти 104 363 851.56 р. за 5 місяців рахунок досяг наступних результатів: пройдено 13 періодів рахунок виріс на 1800%= 617 000р.в ЛЧІ шансів у всіх буде дуже мало проти мене.
Про автора: Євген-переможець ЛЧІ 2021. Буде дана торгова система по опціонах, що не вимагає прогнозувати напрямок ринку. Євген вранці буде давати точки входу і цілі протягом 3 місяців, починаючи з 11 травня.
Проект по розгону рахунку, який стартував 1 листопада 2021р. від суми 33860 і де моє завдання: кожен період робити по 25% до рахунку і після закінчення (36 періодів, можливо, місяців) досягти 104 363 851.56 р. за 5 місяців рахунок досяг наступних результатів: пройдено 13 періодів рахунок виріс на 1800%= 617 000р.в ЛЧІ шансів у всіх буде дуже мало проти мене.
Про автора: Євген-переможець ЛЧІ 2021. Буде дана торгова система по опціонах, що не вимагає прогнозувати напрямок ринку. Євген вранці буде давати точки входу і цілі протягом 3 місяців, починаючи з 11 травня.
https://privatelink.de/?https://t.me/BETHINK8/359