як спокушати статусних дівчат Антон Гломозда
Про що цей майстер-клас:
Я покажу тобі успішну стратегію поведінки, яка допоможе тобі завойовувати кращих дівчат, на яких ти сьогодні не наважуєшся навіть подивитися. Я приведу статусну дівчину, і на її прикладі ми розберемо з тобою ту модель поведінки, яку вони підсвідомо чекають від тебе при знайомстві і на побаченнях.
що ти дізнаєшся на майстер-класі?
Хто такі статусні дівчата?
Їх класифікація і види. Чим відрізняються від"інстаграмок"
Де знайти статусну дівчину?
Місця їх проживання і де з ними знайомитися
Як з ними знайомитися?
Як і чим зацікавити. Етапи знайомства
Моделі поведінки з статусними дівчатами
Твоє позиціонування. Домінування. Їх слабкі місця
Цінності статусних дівчат
Якого чоловіка вони хочуть бачити поруч з собою
Як закохати в себе статусну дівчину?
Фішки і прийоми для закохання
хто веде майстер-клас?
Мене звати Антон Гломозда. Я допомагаю чоловікам налаштувати особисте життя, стати нахабніше, впевненіше з жінками, підвищити свою самооцінку і розібратися в жіночій психології.
В результаті жінки будуть боротися за твою увагу.
Я проводжу тренінги для чоловіків і жінок на тему взаємин. Такий досвід дозволяє мені добре розбиратися в чоловічій і жіночій психології. Я знаю всі ситуації з двох сторін-чоловічої та жіночої і це те, що виділяє мене серед інших. А знання жіночого менталітету дозволяє мені просто і дохідливо доносити до чоловіків сутність жінки, що робить нашу роботу ефективною.
На своїх тренінгах я щедро ділюся інформацією про психологію відносин між чоловіками і жінками, про побудову гармонійних відносин, і багато іншого. Я ділюся досвідом і знаннями, накопиченими мною і Моїми учнями протягом довгих років шляхом проб і помилок.
Мене звати Антон Гломозда. Я допомагаю чоловікам налаштувати особисте життя, стати нахабніше, впевненіше з жінками, підвищити свою самооцінку і розібратися в жіночій психології.
В результаті жінки будуть боротися за твою увагу.
Я проводжу тренінги для чоловіків і жінок на тему взаємин. Такий досвід дозволяє мені добре розбиратися в чоловічій і жіночій психології. Я знаю всі ситуації з двох сторін-чоловічої та жіночої і це те, що виділяє мене серед інших. А знання жіночого менталітету дозволяє мені просто і дохідливо доносити до чоловіків сутність жінки, що робить нашу роботу ефективною.
На своїх тренінгах я щедро ділюся інформацією про психологію відносин між чоловіками і жінками, про побудову гармонійних відносин, і багато іншого. Я ділюся досвідом і знаннями, накопиченими мною і Моїми учнями протягом довгих років шляхом проб і помилок.
https://privatelink.de/?http://akloni.com/