Що нового?

Набір учасників Антиейдж практикум (Олена Шумська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3861 ГРН
Учасників: 0 з 83
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 48.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Антиейдж-Практикум — це союз всього кращого, що я створила: індивідуального підбору догляду та б'юті-прогнозу.

Це злиття моїх флагманських послуг, місця на які розбираються без єдиної реклами, тільки по сарафанному радіо, а черга на 2-3 місяці вперед.

Їм на зміну приходить щось принципово нове, ще більш глибоке, те, чого немає ні в кого, крім мене.

Я змогла об'єднати ці два продукти і розробила свою методологію навчання, завдяки якій ви в найкоротші терміни отримаєте свій робочий домашній догляд і план професійних процедур.

Що буде:
Косметичні компоненти
Маркери старіння
Цветотипирование

Практикум складається з 3 блоків
Блок 1-компоненти

Які компоненти потрібні шкірі. Топ активів.
Як і де шукати кошти з цими активами у складі? Де знайти кошти, які підходять по бюджету? Як визначати потрібну концентрацію цих активів?
Як побудувати свою тижневу рутину по догляду за шкірою? Як поєднувати всі банки між собою, щоб отримати максимальний ефект?

Після блоку 1 ви:
✅ Самостійно складіть собі схему догляду за шкірою
✅ Підберете собі відповідні засоби
✅ Правильно розподіліть їх протягом тижня. Точно правильно, тому що я перевірю ваші схеми і дам свої коментарі, підкажу, як і чим їх посилити.

Тобто після блоку 1 у вас на руках буде персональна робоча схема догляду і, головне, знання, за допомогою яких ви в подальшому зможете її коригувати і підбирати відповідні по бюджету робочі косметичні продукти.

Блок 2-визначення маркерів старіння

У цьому блоці я розповідаю про маркери старіння і про методи їх професійної та домашньої корекції.
Тут ви визначаєте свої маркери старіння і складаєте собі план професійних процедур їх корекції. Обговорюємо все в групі. Я коригую, коментую і направляю.

Блок 3-Кольоротипування портретної зони

Я давно хотіла об'єднати догляд за шкірою і колір. Оскільки кольори, які ми носимо у особи - це рама, яка обрамляє шедевр.
Ви можете собі уявити "Мона Лізу", вставлену в рамку з ІКЕА?
Або Енді Уорхола в різьбленому багеті?
Кожному шедевру потрібна своя рама, а нам — правильний колір у особи.

https://privatelink.de/?https://bmatica.ru/practicum/

Угорі