Що нового?

Придбаний [Аудиокнига] Счастливый союз. Семь навыков высокоэффективных пар (Стивен Кови, Джейн Кови)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 129 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Все семьи хотят жить в мире и согласии, чтобы поддержка, доверие и взаимное уважение не ослабевали с годами. Но как пройти через жизненные испытания, не утратив желания быть вместе? Помогут семь навыков высокоэффективных пар, выработанные Стивеном Р. Кови – автором бестселлера "Семь навыков высокоэффективных людей".

Доктор Кови и его жена Сандра вместе со своим братом Джоном и его женой Джейн подробно рассказывают об этих методах и о том, как с помощью эмпатии, синергии и стремления к совместному выигрышу построить и укрепить семейный союз.

Форматы: MP3, M4B.
Дата написания: 2020
Дата перевода: 2022
Чтец: Сергей Двинянинов
Длительность: 2 ч. 55 мин.
Возрастное ограничение: 12+

https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/68435186

Любі друзі,

Мені дуже приємно представити вам мою книгу "19 секретів Google-реклами". У цій книзі я намагався зібрати всі знання та досвід роботи з Google Ads, щоб допомогти вам вирішити ті проблеми, які можуть виникнути під час налаштування рекламних кампаній.

Багато підприємців стикаються з проблемами, коли вони витрачають великі суми грошей на рекламу, але не бачать жодних результатів. Ця книга допоможе вам розібратися в тому, як ефективно налаштувати рекламу і скоротити на неї витрати.

Крім того, я поділюся з вами знаннями про те, як працює алгоритм Google і що впливає на покази реклами, а також про те, як складати ефективні оголошення, які привертатимуть увагу потенційних клієнтів.

Я впевнений, що ця книга стане для вас корисним посібником з налаштування Google Ads, який допоможе вам оптимізувати свої рекламні кампанії та збільшити продаж.

З повагою,
Ігор Івіцький

Як Google Ads змінив моє життя

• Ще студентом я почав перші кроки в онлайн-бізнесі. У пошуках ніші я запускав нові і нові проекти: виготовлення артефактів з онлайн-ігор на замовлення, приставки для ТБ за підпискою, продаж радянських протигазів у США та Австралію та ще ряд проб, про які і згадувати не варто. Весь час я запускав сайти, оптимізував та просував їх.

• На той час Google-реклама вразила мене швидкістю отримання результату. Тоді це працювало дуже просто — достатньо було кількох ключових слів та об'яв. Ніхто не дбав про оптимізацію, налаштування чи стратегію. Конкуренція була настільки маленька, що будь-яка реклама окупалася.

• На старших курсах, замінюючи викладача на парі, я зрозумів, що мені подобається викладати, це заряджає енергією та надихає. Вибір зроблено – аспірантура з комп'ютерного моделювання та посада асистента в університеті. Я поставив собі за мету стати найкращим молодим викладачем в університеті, чого незабаром і досяг, отримавши низку найвищих премій для вчених, включаючи Молодий учений року в Україні.

• Через 4 роки та за приблизно 18 проектів я зрозумів, що процедура стала системою. Тому я розробив свою методику запуску та оптимізації реклами, яка ґрунтується на ідеях, що описані в моїй книзі.

Угорі