Без тревог. Тариф Базовый. Январь 2022 (Олеся Берген)Базовий курс "Без тривог".
Це курс про причини, симптоми і терапію тривожного розладу.
кому підійде цей курс?
- тим, хто страждає від тривоги, фобій, панічних атах, страху смерті.
- тим, хто шукає у себе постійно якісь хвороби і тривожиться за своє здоров'я, боїться вийти на вулицю, відчуває страх перед людьми.
- тим, хто страждає від нав'язливих думок і\або рухів, часто відчуває стан дереалізації і деперсоналізації.
- тим, хто хоче зрозуміти причину свого стану і навчитися працювати з симптомами.
⠀
Курс = проходження інтенсивної групової терапії. У процесі марафону учасники дійсно вирішують багато проблем, справляються з симптомами, вчаться бачити причини і працювати з ними.
⠀
На курсі я працюю в групі з учасниками, так само мені допомагають куратори. Ми відповідаємо на питання, направляємо, підтримуємо, допомагаємо зрозуміти матеріал. Ми на зв'язку, ви не будете справлятися з усім на самоті.
⠀
базовий курс спрямований на введення в терапію. Тобто це основа, це самий початок.
⠀
1 блок:
базовий курс спрямований на введення в терапію. Тобто це основа, це самий початок.
⠀
1 блок:
- механізми і симптоми неврозу
- панічні атаки
- тривога
- основні страхи: агорафобія, іпохондрія, страх смерті і т. д.
- нав'язливі думки
- астенія
- психосоматика
- внутрішній конфлікт
- Вторинна вигода
- опір терапії
- основи КПТ. Робота з ірраціональними думками.
- переконання і глибинні установки
- емоції
- уважність
Крім вебінарів і аудіо лекцій, є практичні завдання, вправи і практики. У блозі є сотні відгуків, деякі з них ви можете побачити на слайдах внизу.
⠀
тривалість курсу: 8 тижнів (2 місяці).
12 двогодинних прямих ефірів, аудіолекції та завдання, відповіді на запитання.
⠀
механізм курсу:
1-2 рази на тиждень прямий ефір, в якому я даю теорію і відповідаю на питання. Між ефірами є текстові та аудіо завдання.
На кожну тему даються кілька практичних завдань.
Зворотній зв'язок, відповіді на питання, рекомендації від мене і кураторів кожен день в загальному чаті.
Вся інформація залишається у вас назавжди
Що потрібно для курсу:
Вам потрібні тільки 2 додатки: телеграм і Instagram.
У телеграмі буде чат із завданнями і готельний чат для спілкування, в Instagram - закрита група для прямих ефірів.
Продажник:
https://taplink.cc/bez_trevog/p/720869/
Останнє редагування модератором: