Авторська книга професора Ольги Іванівни Шишової"погляд на здоров'я через окуляр мікроскопа". Алгоритм збереження здоров'я і профілактики захворювань методами ЗСЖ і оздоровчими практиками з урахуванням стану внутрішніх середовищ і спадкового мікробіома.
- Як побачити своє здоров'я? Або чому краще один раз побачити? Тільки " і "якість" і " кількість!
- Причини порушення здоров'я," побачені " в окуляр мікроскопа
- Так все ж: "ми -?, або-вони?". Тільки: "і-ми, і-вони!"
- Ефекти методів народної медицини, "побачені і за-фіксовані" мікроскопом. Тільки: "і-старе, і-нове!"
- Алгоритм збереження здоров'я і профілактики захворювань методами ЗСЖ і оздоровчими практиками з урахуванням стану внутрішніх середовищ і індивідуального мікробіома. (код здоров'я від шишової).
- Щоденний алгоритм застосування (опорні конспекти).
1. Без кого і чого не було б цієї книги, або – "життя прожити-не поле перейти"
Б. Без мого улюбленого міста дитинства і юності – Камишина Волгоградської області.
В. Без незадоволеності від результатів профілактики і відновлення здоров'я як методами офіційної, медикаментозної терапії, так і традиційної, не медикаментозної.
Р. Без мікроскопа.
Д. Без настанов класиків медицини.
Е. Без представників російської школи фізіології.
Ж. Без сучасників, які стали Мені вчителями, без моїх дороговказів: викладачів Санкт-Петербурзької державної медицин-ської академії ім.І. І. Мечникова, яку я закінчила в 1980 році.
З. Без моїх "унікальних" пацієнтів, чиї проблеми не дають зупинятися в пізнанні.
І.Без каверзних питань моїх студентів.
К. Без щоденної консультативної практики.
2. Як побачити своє здоров'я? Або чому краще один раз побачити? Тільки " і "якість" і " кількість!
А. Значення мікроскопії внутрішніх середовищ організму для сучасного лікаря, фахівця з оздоровлення, косметолога, психолога та інших.
Б. внесок вчених у вивчення внутрішніх середовищ методом мікроскопії нативного матеріалу.
Q. чому краще один раз побачити?
Г. кров-показник якості здоров'я.
Основні константи крові людини.
Основний склад крові.
Д. оцінка стану здоров'я за якістю формених елементів крові і станом плазми при мікроскопії нативної (живої) краплі периферичної крові.
Про що розповідають еритроцити.
Стан лейкоцитів (імунітет)
Стан плазми:
Наявність мікрофлори.
А. зневоднення - "зневоднена кров".
Б. "стресова кров".
В . "Жирна і закислена кров" - результат порушення КЩР і процесів перетравлення, перш за все на тлі дискінезії жовчовивідних шляхів.
Г. "Дисбіозная кров".
3. причини порушення здоров'я, "побачені" в окуляр Мі-кроскопа, як наслідок спотворення філософського Закону взаємодії. Тільки: "і-причина, і-наслідок".
4. так все ж: "ми - ?, або-вони?". Тільки: "і-ми, і-вони!"
6. Алгоритм збереження здоров'я і профілактики захворювань методами ЗСЖ і оздоровчими практиками з урахуванням стану внутрішніх середовищ і індивідуального мікробіома. (Код здоров'я від Шишової).Гірудотерапія.
Апітерапія.
Вісцеральна терапія.
Метод вакуумної вісцеральної терапії ("пупкової реабілітації").
Метод вакуумних трубочок.
Противоацидозный масаж.
I. профілактика порушень саморегуляції рефлекторної і
нейрогуморальної діяльності організму.
II. Профілактика порушення стабільної циркуляції крові в капілярах, де
її 80%.Стабільна мікроциркуляція-основа здоров'я.
III. Профілактика порушення кислотно-лужного балансу.
IV. Профілактика порушення і підтримування активного імунітету.
V. корекція дисбіозу-регулювання чисельності бактерій,
найпростіших, грибів, що передаються по материнській лінії.
VI. Профілактика запального процесу на слизових від носа до ануса.
VII. Профілактика інтоксикації.
Б. Без мого улюбленого міста дитинства і юності – Камишина Волгоградської області.
В. Без незадоволеності від результатів профілактики і відновлення здоров'я як методами офіційної, медикаментозної терапії, так і традиційної, не медикаментозної.
Р. Без мікроскопа.
Д. Без настанов класиків медицини.
Е. Без представників російської школи фізіології.
Ж. Без сучасників, які стали Мені вчителями, без моїх дороговказів: викладачів Санкт-Петербурзької державної медицин-ської академії ім.І. І. Мечникова, яку я закінчила в 1980 році.
З. Без моїх "унікальних" пацієнтів, чиї проблеми не дають зупинятися в пізнанні.
І.Без каверзних питань моїх студентів.
К. Без щоденної консультативної практики.
2. Як побачити своє здоров'я? Або чому краще один раз побачити? Тільки " і "якість" і " кількість!
А. Значення мікроскопії внутрішніх середовищ організму для сучасного лікаря, фахівця з оздоровлення, косметолога, психолога та інших.
Б. внесок вчених у вивчення внутрішніх середовищ методом мікроскопії нативного матеріалу.
Q. чому краще один раз побачити?
Г. кров-показник якості здоров'я.
Основні константи крові людини.
Основний склад крові.
Д. оцінка стану здоров'я за якістю формених елементів крові і станом плазми при мікроскопії нативної (живої) краплі периферичної крові.
Про що розповідають еритроцити.
Стан лейкоцитів (імунітет)
Стан плазми:
Наявність мікрофлори.
А. зневоднення - "зневоднена кров".
Б. "стресова кров".
В . "Жирна і закислена кров" - результат порушення КЩР і процесів перетравлення, перш за все на тлі дискінезії жовчовивідних шляхів.
Г. "Дисбіозная кров".
3. причини порушення здоров'я, "побачені" в окуляр Мі-кроскопа, як наслідок спотворення філософського Закону взаємодії. Тільки: "і-причина, і-наслідок".
4. так все ж: "ми - ?, або-вони?". Тільки: "і-ми, і-вони!"
- Порушення рефлекторної і нейрогуморальної діяльності або сприйняття життя як стресу (стрес, напруга, спазм).
- Друга причина виникнення захворювань, зафіксована мікроскопом, і, виявлена з анамнезу та історій хвороб моїх пацієнтів – порушення циркуляції крові в капілярах, де її 80%.
- Порушення саморегуляції кислотно-лужної рівноваги внутрішніх середовищ. 4. Иммунопатия.
- Дисбіоз.
- Системний запальний процес організму.
- Інтоксикація.
6. Алгоритм збереження здоров'я і профілактики захворювань методами ЗСЖ і оздоровчими практиками з урахуванням стану внутрішніх середовищ і індивідуального мікробіома. (Код здоров'я від Шишової).Гірудотерапія.
Апітерапія.
Вісцеральна терапія.
Метод вакуумної вісцеральної терапії ("пупкової реабілітації").
Метод вакуумних трубочок.
Противоацидозный масаж.
I. профілактика порушень саморегуляції рефлекторної і
нейрогуморальної діяльності організму.
II. Профілактика порушення стабільної циркуляції крові в капілярах, де
її 80%.Стабільна мікроциркуляція-основа здоров'я.
III. Профілактика порушення кислотно-лужного балансу.
IV. Профілактика порушення і підтримування активного імунітету.
V. корекція дисбіозу-регулювання чисельності бактерій,
найпростіших, грибів, що передаються по материнській лінії.
VI. Профілактика запального процесу на слизових від носа до ануса.
VII. Профілактика інтоксикації.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://kniga-shishova.ru/#rec90877887