Що нового?

Набір учасників [cherman.ink] Курс тату Голочки (Андрій Cherma)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 1 з 45
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 231.1 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ОСВОЇТИ ПРОФЕСIЮ ТАТУ-МАЙСТРА
як швидко щоб навіть під час війни мати стабільний заробіток займаючись улюбленою справою

Від бази до першої тату. Ти зможеш з технічно правильно виконувати тату, дізнаєшся які матеріали та техніку використовувати і як розвивати кар’єру

МЕНЕ ЗВАТИ
АНДРIЙ CHERMA

Навчаю майстрів більше 4х років, з яких 2 роки проходять в онлайн форматі.

Черга на запис до мене - 6 місяців вперед.
Навчу тебе заробляти від 500$ за сеанс, знайти свій стиль та розвинути особистий бренд.

Засновник найпотужнішого тату-колективу в Україні — Claw Tattoo Collective.
Амбасадор компанії Vesper — найбільшого виробника тату-матеріалів в Україні.
Мої тату носять на собі більше ніж 1000 людей.
Навіть під час війни за моїм стилем їдуть люди з усієї Європи.

чому в тебе вийде?

Курс включає зворотній зв'язок, ти можеш ставити мені будь-які питання. Кожен тиждень на курсі проводиться трансляція з розбором складнощів. Для тих, хто має час і бажання, є також домашні завдання з фідбеком.

Тобто, все зроблено для того, щоб вийшло, а не щоб «пройти».

Курс оновлюється в реальному часі — за вашими побажаннями. Коли ми проходимо тему і я бачу, що вам щось було незрозуміло — я випускаю додатковий відос з поясненнями.

Це гарантує повне розуміння всього матеріалу. Я не просто накидую термінів, а підбираю слова до кожного на «зрозумілій» йому мові.

Курс включає усі аспекти роботи тату-майстра — від малюнку до медійного особистого бренду. Один курс — безліч цінних знань.

Інформація в курсі перевірена на більш ніж 150 учнях, і кожен з них покращив свої навички. Хтось на 50%, хтось на 250%, але тих, у кого «взагалі не вийшло», не було.

Курс тату “Голочки”

https://chermantatu.site/

Угорі