Міні-курс за трьома різними техніками роботи зі смолою.
Який підійде як новачкам, так і досвідченим майстрам для розширення знань.
Міні-курс включає теорію:
все про епоксидну смолу та мої рекомендації щодо вибору смоли,
все про необхідні матеріали та витратні матеріали,
все про безпеку і робоче місце при заливці смолою,
мої промокоди на знижки в кращих магазинах смоли.
І звичайно ж ПРАКТИКУ:
Урок по заливці Смарагдового набору на дерев'яній основі (+як захистити дерево від патьоків смоли і як зробити рівний край, як працювати зі спливаючим порошком, як отримати красиві золоті осередки і сіточки), - Урок по заливці золотого квіточки в силіконовому молде,
Урок по заливці біло-золотих іграшок.
Це свого роду" пробник " всіх моїх практикумів, який доступний за вартістю абсолютно всім.
Тобто якщо ви хочете спробувати все і відразу, міні-курс прекрасно підійде для такої мети.
Уроки з міні-курсу не повторюються в інших моїх практикумах, вони абсолютно нові і унікальні.
Який підійде як новачкам, так і досвідченим майстрам для розширення знань.
Міні-курс включає теорію:
все про епоксидну смолу та мої рекомендації щодо вибору смоли,
все про необхідні матеріали та витратні матеріали,
все про безпеку і робоче місце при заливці смолою,
мої промокоди на знижки в кращих магазинах смоли.
І звичайно ж ПРАКТИКУ:
Урок по заливці Смарагдового набору на дерев'яній основі (+як захистити дерево від патьоків смоли і як зробити рівний край, як працювати зі спливаючим порошком, як отримати красиві золоті осередки і сіточки), - Урок по заливці золотого квіточки в силіконовому молде,
Урок по заливці біло-золотих іграшок.
Це свого роду" пробник " всіх моїх практикумів, який доступний за вартістю абсолютно всім.
Тобто якщо ви хочете спробувати все і відразу, міні-курс прекрасно підійде для такої мети.
Уроки з міні-курсу не повторюються в інших моїх практикумах, вони абсолютно нові і унікальні.
https://vk.com/createtim?w=product-211700824_8531794/query
Останнє редагування модератором: