Що нового?

Придбаний Денна торгівля з профілем обсягу і потоком ордерів (Price Action Volume Trader) переклад українською мовою

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10500 ГРН
Учасників: 5 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 436.8 ГРН
8%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Day Trading with Volume Profile and Orderflow
Автор: Price Action Volume Trader
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 11 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2025

Приклад перекладу
https://mega.nz/folder/ohpgxIKC#ovoT0MmDjjbpJ5biun4F8A

Дата готовності - 12.04.2025

Day Trading with Volume Profile and Orderflow (Price Action Volume Trader)

Повна короткострокова торгова стратегія, що використовує Volume Profile в поєднанні з інструментами управління потоком замовлень, такими як delta, footprint, тикові графіки і т.д. основна увага приділяється ф'ючерсному ринку і криптовалюта. Усі слухачі отримають налаштований файл Sierra Chart.

На цьому курсі Ви ознайомитесь із точними техніками та інструментами, які я використовую та вдосконалюю у власній денній торгівлі ф'ючерсами протягом кількох років. Я розумію, що багато людей хочуть дізнатися більше про короткострокову торгівлю. Мій власний стиль з роками ставав все більш і більш короткостроковим у порівнянні з тим, що я використовую зараз, - це потік замовлень і об'ємний профіль для отримання прибутку від швидких внутрішньоденних рухів ринку на більш низьких таймфреймах.
Обсяги-це такий важливий інструмент, який трейдери часто недооцінюють, але якщо нам дійсно потрібні сигнали в реальному часі, то немає нічого кращого, ніж стежити за потоком ордерів в торгівлі, особливо у внутрішньоденній торгівлі.
Хоча основна увага в цьому курсі приділяється ф'ючерсному ринку, ці концепції можуть бути застосовані також до акцій, валютних ф'ючерсів і криптовалют.

Як спеціальний бонус для всіх студентів, Я подарую вам копію налаштованого шаблону Сьєрра-чартів, який я використовував для запису всіх відео курсу, щоб ви могли негайно розпочати роботу та потренуватися у всіх концепціях. Плюс доступ до приватного студентського співтовариства Discord, що дозволяє отримувати постійну підтримку і взаємодіяти з трейдерами-однодумцями, які прагнуть вчитися і вдосконалюватися.

Вам не потрібно використовувати Sierra Chart, щоб повною мірою скористатися цим курсом. Всі матеріали та методи можуть бути застосовані на будь-якій торговій платформі за вашим вибором, яка надає вам доступ до профілю обсягу, тикових даних, дельти, графіків охоплення і глибині ринку.

Про цей курс

$250.00
40 уроків
18,5 годин відеоконтенту

Сторінка продажів:
https://courses.priceactionvolumetrader.com/courses/day-trading-with-volume-profile-and-orderflow

Останнє редагування:
Угорі