Бажаєте позбутися фінансових обмежень, прокачати свою жіночу енергію й заявити про себе на весь світ? Курс #ЕнергіяІзобілія – це не просто навчання, а ціла екосистема, що занурює вас у новий світ енергії та процвітання.
Що ви отримуєте?
Залишайте заявку й занурюйтесь у світ #ЕнергіяІзобілія – туди, де мрії матеріалізуються, а фінансова свобода стає вашою реальністю!
Курс вже придбаний і буде викладений орієнтовно 7.03.2025
Що ви отримуєте?
- Системна пропрацювання фінансової сфери
- Переднавчання «Як закрити борги і кредити?» допоможе усунути причину боргів і повернути собі втрачену енергію.
- 12 онлайн-модулів із «енергетичним завантаженням» нових програм, завдяки яким ваше мислення та стосунки з грошима перейдуть на якісно новий рівень:
- 25.01 — Домашнє завдання
- 27.01 — Нульовий модуль
- 01.02 — Перший модуль.
«Похождення і призначення душі. Хто я? Яка моя місія?» - 04.02 — Другий модуль.
«Відкриття серця. Пропрацьовування внутрішніх блоків, які не дають енергії проходити» - 07.02 — Третій модуль.
«Прийняття сили роду. Прийняття мами й тата» - 10.02 — Четвертий модуль.
«Блокуючі програми. Прийняття рішення. Зцілення» - 13.02 — П’ятий модуль.
«Зцілення травм і страхів через відкриття потоку та вихід на зв’язок із Вищим Я» - 16.02 — Шостий модуль.
«Ченнелінг. Як почати зчитувати простір і переходити на бажані гілки реальності завдяки одній ключовій дії» - 19.02 — Сьомий модуль.
«Макросвідомість. Телепатія, цілительство, нумерологія» - 22.02 — Восьмий модуль.
«Гроші нового часу. Як перестати хвилюватися за кожну копійку? Система створення грошей через місію і служіння світу» - 25.02 — Дев’ятий модуль.
«Божественні стосунки. Як полюбити людей, полюбити себе й у кожній людині побачити Бога?» - 28.02 — Десятий модуль.
«Реалізація грошей. Як перестати боятися та голосно заявити про себе світові?» - 03.03 — Одинадцятий модуль.
«Тіньовий сторож. Як перемогти свою “хорошу дівчинку” й почати брати своє від життя?» - 06.03 — Дванадцятий модуль.
«Духовний лідер. Як завдяки цим знанням повести тисячі людей за собою?»
- Понад 50 авторських медитацій
Це унікальні практики (українською мовою), що працюють із різними аспектами життя: від матеріалізації бажаного до опрацювання страхів і пробудження внутрішньої сили.
Основні блоки медитацій:- Фінансові та грошові практики:
- «Медитація на гроші в новому форматі»
- «Грошовий магніт»
- «Грошова»
- «Грошовий рік»
- «Я – долларовый мільйонер»
- «Медитація на закриття боргів і кредитів»
- «Грошова легендарна медитація»
- Розкриття особистості та внутрішньої сили:
- «Я Зірка»
- «Розкажи світові про себе»
- «На славу та увагу»
- «Все можливо»
- «Я – творець»
- «Мій мільйонер»
- «Медитація “Місія”»
- Звільнення від страхів і негативних установок:
- «Позбавлення від страхів, стресу та негативу»
- «Медитація виходу з паніки»
- Робота з родом, стосунками та жіночою енергією:
- «Сила роду»
- «Рокова жінка»
- «Опрацювання мами й тата»
- «Ізобільна Мама»
- «Пробудження жіночої енергії»
- «Ізобільні стосунки»
- «Ізобільна жінка»
- Любов до себе та зцілення:
- «Любов до себе»
- «Енергія»
- «Зцілення»
- «Душа»
- Матеріалізація бажань і вдячність:
- «Бажання»
- «Медитація на матеріалізацію»
- «Медитація на створення бажаного»
- «Медитація вдячності»
- «Медитація розкоші»
- «1000 ізобільних клієнтів»
- «100 000 підписників»
- «Медитація на створення подорожі»
- Фінансові та грошові практики:
- + Нові ексклюзивні медитації:
- «Бажання Бога»
- «Моє розкішне життя»
- «Я-магніт для грошей (нова версія)»
- «Медитація на 1000000 підписників»
- «Відкриття потоку на тренди»
- «Пактика на популярність»
- «Медитація на 10000 учнів в моменті»
- «Медитація на збільшення охоплень»
- «Медитація на легкі продажі sold out»
- «Медитація на схуднення і неймовірну красу»
- 2 місяці нового життя на високих вібраціях
- Ви проходите повне перезавантаження мислення і звичок, перебуваючи в «сильному полі» наставника та однодумців.
- Кожна онлайн-сесія несе свіжу енергію і актуальні практики «з потоку».
- Особистий наставник і підтримка спільноти
- Ви не залишаєтеся наодинці в процесі трансформації: персональний куратор допоможе вирішувати питання і закріплювати результати.
- Активний чат учасників, спільні обговорення і взаємна мотивація.
- Оффлайн-випускний
- Можливість зустрітися особисто, поспілкуватися з автором та командою курсу, налагодити корисні зв’язки й відсвяткувати свої досягнення.
- Комплексний підхід до розвитку: гроші, особистісне зростання, жіноча енергія, самооцінка тощо.
- Унікальна добірка медитацій, що допомагають глибоко опрацювати найважливіші сфери життя.
- Екосистема підтримки, де зміни відбуваються швидко й природно завдяки безперервному «енергетичному полю» курсу.
Залишайте заявку й занурюйтесь у світ #ЕнергіяІзобілія – туди, де мрії матеріалізуються, а фінансова свобода стає вашою реальністю!
Курс вже придбаний і буде викладений орієнтовно 7.03.2025
https://bohdana.me/preorderei2025
Останнє редагування модератором: