Що нового?

Придбаний [[Finteoria Academy] торгова система"5-зірок"

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 659 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 68.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чого ви навчитеся
  • аналізувати ринок різними методами аналізу
  • виявляти торгові можливості на ринку
  • Вести торговий журнал
  • стати більш успішним трейдером
вимоги
  • потрібна наявність знань по ринку Форекс, вміння торгувати на демо рахунку.
опис
Торгова система "5-зірок" - це не просто курс, це повноцінна торгова система, яка навчить вас, як стати успішним трейдером! Дана торгова система орієнтована на якість, стабільність і надійність. Вона заснована на моєму 15-річному досвіді роботи трейдером Forex в банку. Аналогічний підхід в торгівлі використовують професійні трейдери, що працюють в банках і хедж-фондах.

торгова система складається з 5 рівнів аналізу та прийняття рішення:
  • фундаментальний аналіз
  • Моментум
  • технічний аналіз
  • зовнішні сили
  • переконаність
у цьому курсі Ви дізнаєтеся, як використовувати кожен рівень системи. Ми аналізуємо ринок, оцінюючи торгову ідею за 5 рівнями, і ідея може отримати від 1 до 5 зірок. Коли у нас є хоча б 3 зірки - ми можемо торгувати! А іноді ми знаходимо унікальні можливості-трейди, які мають 5 зірок! Такі угоди мають високі шанси на успіх. Ви навчитеся, як самостійно виявляти такі можливості.
Ведення торгового журналу є дуже важливим! Ми, як трейдери, не можемо керувати ціною, а лише керуємо процесом прийняття рішень. Під час курсу ви також зможете отримати доступ до мого торгового журналу на 1 місяць і побачити мої угоди в режимі реального часу! Ви також дізнаєтесь, як користуватися торговим журналом, відстежувати свої торгові результати та мати цінний досвід. Ви також зможете публікувати свої торгові ідеї в групі і обговорювати їх з іншими студентами даного курсу.

Я з нетерпінням чекаю Вас на курсі і допоможу вам стати успішним трейдером Forex!

Для кого цей курс:
  • Курс для тих, хто цікавиться ринком Форекс і хоче стати успішним трейдером
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/torgovaya-systema-forex-5-zvezd/

Угорі