Що нового?

Придбаний Формула здоровой сексуальности и гармоничных отношений (Tatyana Andreeva)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6000 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 624 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Онлайн-курс "Формула здоровой сексуальности и гармоничных отношений"

Программа курса

Курс складається рівно з 13 уроків (російською мовою, як у оригінальній програмі). Ось повний перелік з оригінальними назвами (збережено російську, бо саме так вони вказані на сторінці; нижче додам переклад українською для зручності):

1. Вводный урок (Вступний урок)
  2. Урок 1. "Я какая-то не такая?" (Урок 1. «Я якась не така?»)
  3. Урок 2. "Что со мной не так?" (Урок 2. «Що зі мною не так?»)
  4. Урок 3. "Почему я хочу (или не хочу) этого?" (Урок 3. «Чому я хочу (або не хочу) цього?»)
  5. Урок 4. "Чего от него ждать в постели и в жизни?" (Урок 4. «Чого від нього чекати в ліжку та в житті?»)
  6. Урок 5. "Почему меня не хотят?" (Урок 5. «Чому мене не хочуть?»)
  7. Урок 6. "Мое прошлое мешает мне быть счастливой в сексе и отношениях" (Урок 6. «Моє минуле заважає мені бути щасливою в сексі та відносинах»)
  8. Урок 7. "Повторяю сценарий мамы?" (Урок 7. «Повторюю сценарій мами?»)
  9. Урок 8. "Хватит верить в это!" (Урок 8. «Досить вірити в це!»)
  10. Урок 9. "Это стыдно или нормально?" (Урок 9. «Це соромно чи нормально?»)
  11. Урок 10. "Почему близость угасает?" (Урок 10. «Чому близькість згасає?»)
  12. Урок 11. "Индикатор моей женственности" (Урок 11. «Індикатор моєї жіночності»)
  13. Урок 12. Что делать, если не устраивает сексуальная жизнь? (Урок 12. Що робити, якщо не влаштовує сексуальне життя?)

Курс фокусується на жіночій сексуальності, самооцінці, розблокуванні стереотипів, роботі з травмами минулого, родовими сценаріями, нормалізації бажань, відновленні близькості та практичних кроках до гармонійних відносин і задоволеного сексуального життя. Це психологічно-терапевтичний підхід для жінок (розбір комплексів, сорому, впливу виховання тощо).

Цена: 129.99 usd ~109,89 eur
Уроков: 13
Язык курса: Русский

https://tsentr-samorazvitiia-i-povysheniia-kvalifikatsii.kwiga.com/courses/onlain-kurs-formula-zdorovoi-seksualnosti-i-garmonichnykh-otnoshenii

Останнє редагування модератором:
Угорі