Онлайн-курс "Формула здоровой сексуальности и гармоничных отношений"
Программа курса
Курс складається рівно з 13 уроків (російською мовою, як у оригінальній програмі). Ось повний перелік з оригінальними назвами (збережено російську, бо саме так вони вказані на сторінці; нижче додам переклад українською для зручності):
Курс фокусується на жіночій сексуальності, самооцінці, розблокуванні стереотипів, роботі з травмами минулого, родовими сценаріями, нормалізації бажань, відновленні близькості та практичних кроках до гармонійних відносин і задоволеного сексуального життя. Це психологічно-терапевтичний підхід для жінок (розбір комплексів, сорому, впливу виховання тощо).
Цена: 129.99 usd ~109,89 eur
Уроков: 13
Язык курса: Русский
Программа курса
Курс складається рівно з 13 уроків (російською мовою, як у оригінальній програмі). Ось повний перелік з оригінальними назвами (збережено російську, бо саме так вони вказані на сторінці; нижче додам переклад українською для зручності):
- Вводный урок (Вступний урок)
- Урок 1. "Я какая-то не такая?" (Урок 1. «Я якась не така?»)
- Урок 2. "Что со мной не так?" (Урок 2. «Що зі мною не так?»)
- Урок 3. "Почему я хочу (или не хочу) этого?" (Урок 3. «Чому я хочу (або не хочу) цього?»)
- Урок 4. "Чего от него ждать в постели и в жизни?" (Урок 4. «Чого від нього чекати в ліжку та в житті?»)
- Урок 5. "Почему меня не хотят?" (Урок 5. «Чому мене не хочуть?»)
- Урок 6. "Мое прошлое мешает мне быть счастливой в сексе и отношениях" (Урок 6. «Моє минуле заважає мені бути щасливою в сексі та відносинах»)
- Урок 7. "Повторяю сценарий мамы?" (Урок 7. «Повторюю сценарій мами?»)
- Урок 8. "Хватит верить в это!" (Урок 8. «Досить вірити в це!»)
- Урок 9. "Это стыдно или нормально?" (Урок 9. «Це соромно чи нормально?»)
- Урок 10. "Почему близость угасает?" (Урок 10. «Чому близькість згасає?»)
- Урок 11. "Индикатор моей женственности" (Урок 11. «Індикатор моєї жіночності»)
- Урок 12. Что делать, если не устраивает сексуальная жизнь? (Урок 12. Що робити, якщо не влаштовує сексуальне життя?)
Курс фокусується на жіночій сексуальності, самооцінці, розблокуванні стереотипів, роботі з травмами минулого, родовими сценаріями, нормалізації бажань, відновленні близькості та практичних кроках до гармонійних відносин і задоволеного сексуального життя. Це психологічно-терапевтичний підхід для жінок (розбір комплексів, сорому, впливу виховання тощо).
Цена: 129.99 usd ~109,89 eur
Уроков: 13
Язык курса: Русский
https://tsentr-samorazvitiia-i-povysheniia-kvalifikatsii.kwiga.com/courses/onlain-kurs-formula-zdorovoi-seksualnosti-i-garmonichnykh-otnoshenii
Останнє редагування модератором: