Що нового?

Придбаний Гід по холістичної стоматології (Ірина Фаритівна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

цей гід я писала для себе

Чого тільки мені не довелося пережити з зубами: коронки з підліткового віку, складні видалення, брекети, 3 імпланти і жодного зуба без пломб. Методом проб і помилок, вивчивши безліч джерел, я зібрала в одній електронній книзі максимум знань з холістичної підтримки зубів.

дослідження та рекомендації, які дадуть вам знання на все життя і допоможуть зберегти здоров'я зубів і всього організму

1️⃣ частина. Основні причини проблем із зубами.
Холістична Стоматологія зародилася з працями Вестона Прайса майже сто років тому! Наш світ дуже сильно змінився з тих пір, але його спостереження дуже актуальні і донині.
2️ ⃣ частина. Профілактика здоров'я зубів.
4 принципи підтримки здоров'я зубів на базі рекомендацій Стівена Ліна, автора бестселера "The Dental Diet"
3️ ⃣ частина. Протокол ремінералізації зубів. Я детально розібрала, як скорегувати своє харчування і спосіб життя для відновлення зубів, включаючи рецепти і протокол добавок.
4️ ⃣ частина. Гігієна ротової порожнини
Що добре і що погано з точки зору функціонального підходу до здоров'я. Включені рецепти натурального догляду та посилання на товари.
5️ ⃣ частина. Ви опинилися у стоматолога.
Інтегративний погляд на процедури гігієни та відбілювання, пломбування, видалення, брекети та імпланти. А також протоколи добавок для підготовки до операції, відновлення після неї, детокса від анестезії.
цей гід для вас, якщо ви:

Хочете знати, як підтримувати здоров'я зубів і навіть позбавлятися від карієсу без лікування
Хочете навчитися піклуватися про гігієну зубів і вибирати засоби, що підтримують здоров'я ротової порожнини
Хочете розбиратися в нюансах вибору пломб, коронок, відбілювання, брекетів і імплантів з точки зору впливу на здоров'я.

Це не просто гід, а настільна енциклопедія з підтримки ротової порожнини, яка стане в нагоді кожному!

Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CDf-Q_Aq7yJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Угорі