КУРС ПО ГІПНОТЕРАПІЇ, який ти не можеш пропустити!
Курс по гіпнотерапії «ГІПНОПРОФІ» — це 2 місяці активного навчання, практики, місяць зворотнього звʼязку від мене по вашим екзаменаційним терапіям!
⠀
З ЧОГО СКЛАДАЄТЬСЯ КУРС:
⠀
8 живих уроків в зум
щотижневі зідзвони відповіді на запитання
3 демонстраційні терапії з учнями, що залишаться з вами як навчальний матеріал!
2 записи ваших терапій я буду перевіряти і давати вам зворотній звʼязок по ним!
Можливість практикувати з колегами і працювати зі своїм мисленням і обмежуючись переконаннями найефективнішим сучасним методом — методом гіпнотерапії 
⠀
НАВЧАННЯ ПІДІЙДЕ спеціалістам допомагаючих професій (психологія, психосоматика, цвяхотерапія тощо), які:
⠀
? ніяк не наважаться працювати з людьми і нарешті вийти на 1000$
⠀
? мають дуже непередбачуваний дохід і хочуть його стабілізувати на 1000$+
⠀
? вже працюють з людьми, вийшли на дохід 1000$ і хочуть зробити Х2, Х3 за допомогою нових інструментів
⠀
ТЕМИ УРОКІВ:
⠀
Хто ще не заповнив анкету передзапису — вона в шапці профіля! Я пишу вам і ми домовляємось про відеодзвінок, де я даю вам найвигідніші ціни ?
Поставте вже нарешті ціль вирости в доході до конкретної цифри і зробіть це після курсу «ГІПНОПРОФІ», а не лише розмірковуйте «було б непогано заробляти більше».
Курс по гіпнотерапії «ГІПНОПРОФІ» — це 2 місяці активного навчання, практики, місяць зворотнього звʼязку від мене по вашим екзаменаційним терапіям!
⠀
З ЧОГО СКЛАДАЄТЬСЯ КУРС:
⠀

⠀
НАВЧАННЯ ПІДІЙДЕ спеціалістам допомагаючих професій (психологія, психосоматика, цвяхотерапія тощо), які:
⠀
? ніяк не наважаться працювати з людьми і нарешті вийти на 1000$
⠀
? мають дуже непередбачуваний дохід і хочуть його стабілізувати на 1000$+
⠀
? вже працюють з людьми, вийшли на дохід 1000$ і хочуть зробити Х2, Х3 за допомогою нових інструментів
⠀
ТЕМИ УРОКІВ:
⠀
- Мислення і картина світу
- Гіпноз і психосоматика
- Гіпноз і самогіпноз
- Рапорті і підготовка до консультації
- Індукції для введення в гіпноз
- Особливості проведення терапії в залежності від запиту
- Діагностична консультація
- Повна структура гіпнотерарії
- вийдете з практичними знаннями, що дозволять вам ефективно працювати з людьми
- попрацюєте зі своми власними обмеженнями, що не пускають вас в проявленя, розвиток, збільшення доходу
- назавжди потрапите в ком’юніті гіпнотерапевтів, що підтримують один одного
Хто ще не заповнив анкету передзапису — вона в шапці профіля! Я пишу вам і ми домовляємось про відеодзвінок, де я даю вам найвигідніші ціни ?
Поставте вже нарешті ціль вирости в доході до конкретної цифри і зробіть це після курсу «ГІПНОПРОФІ», а не лише розмірковуйте «було б непогано заробляти більше».
https://www.instagram.com/p/C3spZbitKJ6/