Що нового?

Придбаний [igorsakharov.online] зйомка моделі одним джерелом світла. Стріп (Ігор Сахаров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 361 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ОДИН З НАЙУЛЮБЛЕНІШИХ МНОЮ ДЖЕРЕЛ СВІТЛА - СТРІП. Я ПОКАЖУ, ЯК ПРАЦЮВАТИ ЇМ ДЛЯ СТВОРЕННЯ КРАСИВОГО, БАГАТОГО СВІТЛА НА ОБЛИЧЧІ МОДЕЛІ.

Стрип-це насадка, якою я користуюся щодня: і в предметній, і в модельній зйомці. Тонкий, багатий, дивно красивий світло можна створити в портреті за допомогою всього одного стрипа.

Як і в будь-якому ремеслі (а я вважаю постановку світла саме ремеслом, яким може і повинен опанувати абсолютно кожен фотограф), в ньому є свої нюанси і важливі кроки. Все це ми розглянемо в цьому уроці.

Деякі мої роботи,
де в якості основного джерела світла був використаний стрип:

Про що цей урок:

Ми розглянемо варіанти використання мого улюбленого стрипа для портретної зйомки, і навчимося працювати тільки з ним. Освоїмо роботу з великим і маленьким відбивачами.

Створимо об'ємний, цікавий світло, який ви зможете використовувати в своїх творчих і комерційних проектах.
Зрозуміємо, що на майданчику важлива не кількість джерел світла, а Ваше вміння працювати з ним!

Детальне пояснення без води. Зворотній зв'язок з учителем для тих, хто виконає домашнє завдання і надішле отриманий результат. Куплені уроки можна переглядати будь-яку кількість разів і без обмеження за часом.

Тизер серії уроків з постановки світла на модель одним джерелом світла

про автора уроку
Кого я чекаю на курсі?
Того, хто готовий вчитися і дізнаватися нове. Того, хто не боїться зробити крок у бік невідомого, і почати рости - на подив і заздрість багатьом.
Того, хто наполегливий у досягненні цілей, незважаючи ні на що.
Приходивши. У тебе все вийде! Я допоможу.

ігор Сахаров, Комерційний фотограф, автор уроку

Продажник
https://privatelink.de/?https://igorsakharov.online/strip

Угорі