Що нового?

Придбаний [Інфо-ДВД] Безлімітні гроші. Тариф Економ (Артем Дудкевич)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11030 ГРН
Учасників: 0 з 56
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 204.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
майже все навколо з часом втрачає свою вартість:
  • новий смартфон через рік навряд чи буде коштувати і половину тієї суми, яку ви заплатили за нього в магазині.
  • новий автомобіль з кожним роком стає все більшстарим автомобілем і неухильно дешевшає.
  • навіть нова квартира в хорошому районі поступово стаєзвичайною квартирою в старіючому районі . Тим більше якщо неподалік з'являється забудова свіже, сучасніше і зручніше...
гроші-єдина річ у вашому володінні,
І до того ж, найбільш затребувана. На "здачі грошей в оренду" (кредити) і їх купівлі/продажу (обмін валют) — банки і фінансові організації збивають непристойно великі капітали.

І якщо вже займатися бізнесом, то тільки "торгівлею грошима". Важко уявити щось більш вигідне!..

ЯКА НЕ ВТРАЧАЄ АКТУАЛЬНОСТІ І МОЖЕ НЕСКІНЧЕННО ВІДТВОРЮВАТИ САМУ СЕБЕ.

ДО ТАКИХ ВИСНОВКІВ Я ПРИЙШОВ В 2013-МУ РОЦІ.
У той час я шукав джерело доходу, яке б закрило всі мої нагальні потреби і не забирало натомість занадто багато зусиль.

Так я познайомився з біржовими спекуляціями (трейдингом) і відразу відчув: це саме те, що я шукаю! Так почався великий шлях довжиною в 10 років.

За цей час я перепробував десятки підходів, стратегій, систем і технічних інструментів в трейдингу. Вигризав крупиці прибутку зі складних і неоднозначних конструкцій на графіках. Втрачав депозити, відновлював і втрачав їх знову...

Але виявилося, що весь цей час був інший спосіб, який вражає своєю простотою і граничною ясністю! Це як ходити пішки по сходах на 20-й поверх, а весь цей час за рогом був швидкісний ліфт...

Одного разу, через роки спроб заробити в трейдингу я раптом зрозумів: немає ніякої необхідності пихкати над графіками, переводячи нерви на кожному коливанні ціни — від ейфорії до глибокого розчарування і назад.

Потрібно просто дочекатися такого "ліфта", натиснути на кнопку і розслабитися.

Тариф

Продажник:
https://privatelink.de/?https://unlim.info-dvd.ru/

Угорі