Що нового?

Придбаний Інсайдери 2.0 - Секрети лідогенераціі, якими я не можу поділитися на YouTube (Джей Фельдман) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 20000 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 1040 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Insiders 2.0 - Lead Gen Secrets That I Can't Share on YouTube
Автор: Lead Gen Jay
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 10 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2025

Приклад перекладу

Дата готовності - 30.05.2025

[Lead Gen Jay] Insiders 2.0 - Lead Gen Secrets That I Can't Share on YouTube

Найнадійніший експерт YouTube із залучення лідів у сфері B2B

Я створюю повністю автоматизовані системи залучення лідів на базі штучного інтелекту

ПЕРЕСТАНЬТЕ покладатися на платну рекламу і сарафанне радіо для залучення клієнтів, автоматизуйте це.

Мої клієнти - мої найбільші шанувальники та найкращі друзі

Джей Джей, засновник Ace of Spades PR

До початку роботи з Jay and Otter процес залучення клієнтів здавався непередбачуваним. Але в перший же місяць вони записали мене до себе

75 кваліфікованих клієнтів, що приносять п'ятизначний дохід.

Ви новачок у бізнесі чи заробляєте менше 10 тисяч доларів на місяць? (Для початківців)
Для інтернет-підприємців, які хочуть дізнатися, як працюють ці системи та як ними користуватися

Уявіть, якби існувала система, яку ви могли б просто скопіювати та вставити в будь-який бізнес b2b, і протягом 30 днів ви закрили б клієнтів на автопілоті.
Ви відомий власник бізнесу? (Готово для вас)
Я буду працювати з вами в режимі 1:1, щоб впровадити автоматизовану систему залучення потенційних клієнтів у ваш бізнес

Уявіть, що існує система, яку Ви можете просто скопіювати та вставити в будь-який бізнес b2b, і протягом 30 днів ви закриєте клієнтів на автопілоті.
Моя програма інсайдерів Lead Gen розроблена для відстеження вашого успіху:
Ми створимо для вас систему холодного консультування і навчимо, як нею користуватися.
Більше 100 модулів, які ви більше ніде не побачите.
Необмежений онлайн-коучинг на все житт
я.

Ви вже є власником бізнесу? (Зроблено для вас)
Я буду працювати з вами в режимі 1:1, щоб впровадити автоматизовану систему залучення клієнтів у ваш бізнес

Уявіть, якби існувала система, яку ви могли б просто скопіювати і вставити в будь-який бізнес в2в, і протягом 30 днів ви закривали клієнтів на автопілоті.
Моя програма lead Gen Insiders розроблена для того, щоб відстежувати ваш успіх в найкоротші терміни:
Ми налаштуємо для вас систему "холодного аутріча" і навчимо її використовувати.
Більше 100 модулів, які ви більше ніде не побачите.
Необмежений коучинг в режимі реального часу на все життя.

Подайте заявку на 14-денну гарантію повернення грошей від lead Gen Insiders

Економте час, перестаньте здогадуватися і дозвольте мені встановити систему, яка запрацює з першого разу.
Я сам роблю ці розробки (плюс невелика команда). Мета цієї пропозиції-відібрати у вас всю відповідальність за стратегію і кінцеві результати. Ми самі подбаємо про те, щоб система працювала.
Потім ми покажемо вам, як підтримувати його в робочому стані менш ніж за 100 доларів на місяць і приділяючи йому 15 хвилин на тиждень.

Познайомтеся зі своїм експертом
Джей Фельдман, також відомий як Lead-genj, є провідним експертом YouTube у сфері потенційних клієнтів та холодної Електронної Пошти.

Я засновник Otter PR, що входить в топ-10 PR-компаній в США. Використовуючи стратегії холодної розсилки, я збільшив свою PR-компанію до 600 тисяч доларів на місяць з командою з більш ніж 60 штатних співробітників.

Про мою роботу писали в журналі Entrepreneurs on Fire, Forbes. Inc.In всього за шість місяців я запустив агентство по залученню лідів, дохід від якого виріс до 100 тисяч доларів на місяць. Мої компанії заслужили визнання в списках Inc 5000 і Gator 100 за їх виняткове зростання.

Тепер я хочу сказати вам, як саме я досяг цих результатів, щоб ви могли повторити їх у власному бізнесі.

1497$

https://leadgenjay.com/insiders-checkout

Угорі