Що нового?

Придбаний Інструкція по застосуванню людського організму 2 (у Цінчжун)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ця книга являє собою покрокове керівництво по повному процесу відновлення здоров'я, настільки доступне в освоєнні, наскільки це в принципі можливо.
Відштовхуючись від правильного розуміння здоров'я і самих базових речей, ви дізнаєтеся що вам потрібно зробити для запуску повного процесу відновлення здоров'я і уповільнення старіння, а також як це зробити на практиці і найголовніше як ввести все це в своє життя на постійній основі. а також, як зробити так, щоб все це займало у вас зовсім небагато часу.
  • У цій книзі автор дуже уважний до деталей. Він розповідає вам все дуже докладно, враховуючи всі дрібні деталі, можливі симптоми і реакції організму на поліпшення.
  • тому вам буде легко за всім стежити і все засвоювати. Ви зможете легко все вивчити, крок за кроком.
  • вам просто потрібно слідувати тій послідовності дій, яку він вам покаже. І у вас все вийде.
ось лише дещиця того, що ви дізнаєтеся з нової книги професора у Цінчжуна:
  • Що таке реакції поліпшення і в чому їх відмінність від симптомів хвороби
  • прості способи швидко підвищити рівень ци і крові щоб запустити повноцінний процес відновлення здоров'я в будь-якому віці
  • Як регулювати рівень енергії (ЦИ) протягом дня - щоб на все вистачало сил і при цьому організму не доводилося витрачати резервні запаси енергії.
  • простий спосіб поліпшити якість процесу кровотворення в вашому тілі щоб організму не доводилося працювати на запасах енергії
  • вам потрібні якісь корисні продукти і біодобавки для того щоб підвищити свій енергетичний статус? Ні. Дізнайтеся найголовніший інгредієнт, якого не вистачає вашому організму для виробництва свіжої крові
  • способи боротьби з хронічними захворюваннями, які піддаються лікуванню простими методами китайської медицини
  • Всю правду про процес відновлення здоров'я без ліків і болю про яку вам більше ніхто не розповість
  • секрети повернення молодості, завдяки яким ваш організм почне відновлювати втрачені функції
  • який для вас найкращий час у добі для відновлення запасів ци і крові
  • Два найважливіших процесу від яких залежить ваше здоров'я і тривалість життя
  • єдина причина втоми і занепаду сил і простий спосіб її усунути
  • один простий спосіб підвищити якість сну і позбутися від безсоння
  • Що відбувається у вашому організмі коли ци недостатньо
  • У чому головна відмінність між китайською та Західною медичними системами
  • чому неприємні симптоми - це не обов'язково хвороба, а відсутність симптомів не означає, що немає хвороби
  • всього один ресурс, від якого залежить ваша швидкість старіння і повернення молодості
  • чому погіршується здоров'я при відсутності симптомів хвороби
  • Як припинити створювати нові хвороби
  • простий спосіб зробити прохідним канал перикарда
  • що потрібно їсти в другій половині дня
  • Як пом'якшити шкоду негативних емоцій
  • Що таке реакція організму на збільшення енергетичних ресурсів
  • і багато багато іншого
шість причин прочитати нову книгу професора Ву Цінчжун:
  • Що таке реакції поліпшення і в чому їх відмінність від симптомів хвороби
  • прості способи швидко підвищити рівень ци і крові щоб запустити повноцінний процес відновлення здоров'я в будь-якому віці
  • Як регулювати рівень енергії (ЦИ) протягом дня - щоб на все вистачало сил і при цьому організму не доводилося витрачати резервні запаси енергії.
  • простий спосіб поліпшити якість процесу кровотворення в вашому тілі щоб організму не доводилося працювати на запасах енергії
  • вам потрібні якісь корисні продукти і біодобавки для того щоб підвищити свій енергетичний статус? Ні. Дізнайтеся найголовніший інгредієнт, якого не вистачає вашому організму для виробництва свіжої крові
  • способи боротьби з хронічними захворюваннями, які піддаються лікуванню простими методами китайської медицини
  • Всю правду про процес відновлення здоров'я без ліків і болю про яку вам більше ніхто не розповість
  • секрети повернення молодості, завдяки яким ваш організм почне відновлювати втрачені функції
  • який для вас найкращий час у добі для відновлення запасів ци і крові
  • Два найважливіших процесу від яких залежить ваше здоров'я і тривалість життя
  • єдина причина втоми і занепаду сил і простий спосіб її усунути
  • один простий спосіб підвищити якість сну і позбутися від безсоння
  • Що відбувається у вашому організмі коли ци недостатньо
  • У чому головна відмінність між китайською та Західною медичними системами
  • чому неприємні симптоми - це не обов'язково хвороба, а відсутність симптомів не означає, що немає хвороби
  • всього один ресурс, від якого залежить ваша швидкість старіння і повернення молодості
  • чому погіршується здоров'я при відсутності симптомів хвороби
  • Як припинити створювати нові хвороби
  • простий спосіб зробити прохідним канал перикарда
  • що потрібно їсти в другій половині дня
  • Як пом'якшити шкоду негативних емоцій
  • Що таке реакція організму на збільшення енергетичних ресурсів
  • і багато багато іншого
+ Бонус:
Аудіокурс професора у Цінчжуна "епоха довголіття" на 2-х дисках. Цей компактний курс-справжнє джерело практичних порад, про які вам більше ніхто не розповість. Це дуже важливе (і напрочуд цікаве) доповнення до самої книги.

формат книги PDF.

https://privatelink.de/?https://lp.neoglory.ru/instruction2/

Угорі