Що нового?

Набір учасників [Irina Kamaeva] дорослі діти старіючих батьків (Ірина Камаєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7353 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 254.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Цей курс створений виключно на основі моєї практики.

Так сталося, що крім пар "чоловік і дружина", до мене на консультацію часто приходять пари "доросла дитина і його батьки". Найчастіше це дочки, які хочуть проконсультуватися про свої стосунки з батьками, і приходять самі або зі своїми батьками.

Їх запит - про те, як перебудувати відносини з батьками так, щоб, не розриваючи цих відносин, зробити їх менш інтенсивними, забарвленими конфліктами і взаємними претензіями. Тобто як навчитися так допомагати батькам, щоб не ставати при цьому в позицію батька батькам.

Батьки хочуть більше бачитися, стають все більш інфантильними, іноді і примхливими, вони хворіють, несподівано виявляються нездатними вирішувати побутові завдання. Вони роблять спроби всі рішення перекласти на своїх дорослих дітей. Діти, які мають при цьому кар'єру, сім'ю, власне життя, виявляються "завалені" вантажем цих батьківських проблем і комунікацій. При цьому почуття провини і почуття обов'язку не дозволяють їм якось перебудувати складаються відносини.

Я виробила, випробувала багато разів і пропоную в цьому курсі певний досить нескладний алгоритм вирішення цієї проблеми і реалізації цього рішення.

І в цьому курсі я запропоную 2 аспекти

• розуміння того, що стоїть за зміною відносин, розбір структурних і рольових змін і зсувів, аналіз того, чому дорослих дітей часто не влаштовують ці зміни, і чому вони нічого не можуть з цим зробити.
  • опис того, що конкретно потрібно вирішити, обговорити і змінити, щоб відносини стали більш комфортниі як для дорослих дітей, так і для їх батьків
https://irinakamaeva.ru/vzd/

Угорі