Що нового?

Набір учасників Я пишу для дітей (Катя Аксьонова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 585 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 32 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тариф "слухач" - 1590 руб⠀

Марафон про дитячу прозу"я пишу для дітей"

Автор: Катя Аксьонова.
Тада-так-так! Друзі, поспішаю представити вам моє нове дітище! Марафон про дитячу прозу"я пишу для дітей"

За останній рік я написала 14 дитячих книг! Зараз працюю над 15від книжок-маляток для найменших до повноцінних фентезі та історій, які піднімають гостросоціальні та загальнолюдські питання.

Є принципова різниця в тому, щоб писати для дітей і писати про дітей. Багато авторів це плутають. Інші пишуть для дітей, не враховуючи вікові особливості сприйняття тексту. А це, друзі, важливо!

Марафон буде не просто цікавий, він мега корисний! Я навіть сама злегка здивувалася, як багато можу про це розповісти. Тому друзі, якщо ви хочете писати для дітей, обов'язково приходьте. Якби хтось дав мені цю інформацію кілька років тому, я була б шалено вдячна!

Ми поговоримо про особливості дитячої прози для трьох вікових категорій 3+, 6+ і 9+. Буде багато теорії та практичні завдання.

ви напишіть три розповіді для всіх категорій.

Марафон триває з 11-22 листопада.⠀
Проходить в ватсап (окремий чат для теорії і окремий для спілкування і звітів)⠀
лекції в аудіо форматі (залишаються з вами навічно)

Цього разу я вирішила зробити два тарифи. Для тих, хто хоче просто послухати (таких зазвичай буває багато) і тих, хто хоче виконати завдання під моїм наглядом. Як я вже сказала, ми напишемо три розповіді. Два з яких можуть стати готовими книгами (третій теж може, але в рамках марафону ніяк не вкластися в обсяг). Ті, хто вибере перший тариф, звичайно, теж можуть робити завдання, але без моїх коментарів.

Друзі, це хороший шанс нехило прокачати свій письменницький навик і заощадити собі купу часу. Якщо ви хочете писати для дітей. А це почесне і дуже цікаве заняття. Повірте!

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CHMsbtfpvXd/?igshid=oueq09tpsff1

Угорі