Що нового?

Придбаний Як створити живі фотографії (ігор Лохман)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 276 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 12.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
як створити живі фотографії, автор Ігор Лохман.
завдяки цьому відеокурсу вам не доведеться витрачати купу часу і сил на освоєння всіх необхідних програм з нуля. Вам це просто не знадобиться.

Весь упор зроблений на освоєння тільки необхідних інструментів і прийомів, які допоможуть створити запаморочливі живі фотографії.

Завдяки якісним урокам цього курсу, кожен, хто навіть не відкривав перерахованих вище програм, з легкістю в них освоїться і за короткий термін доб'ється поставлених завдань.

Крок за кроком я приведу вас до створення свого чарівного шедевра. Ми розберемо реальний приклад створення живої фотографії, яку ви зробите разом зі мною за кілька нескладних відеоуроків. Всі необхідні матеріали для цього вже включені в курс.

що цікавого чекає вас в цьому курсі:

ви дізнаєтеся, за допомогою якого обладнання можна досягти відмінних результатів і як його правильно вибрати;
Я покажу, які програми варто використовувати для" пожвавлення " фотографій;
Ви навчитеся придумувати оригінальні ідеї для створення класного сценарію;
На конкретному прикладі я навчу вас" оживляти " фотографії;
Ви освоїте основні прийоми роботи в перерахованих вище програмах, що дозволить вам самостійно працювати над будь-якими проектами;
Я покажу, як зберігати створені живі фотографії в GIF-формат, який відмінно підходить для завантаження в цифрові фоторамки, вбудовування на веб-сайти, соціальні мережі та інші ресурси;
Ви зрозумієте, чому варто використовувати замість одного Фотошопа поєднання саме трьох програм;
Ми розберемо, на що слід звернути увагу, щоб робота проходила комфортно і дуже швидко;
Я розповім про найшвидший спосіб корекції ваших робіт;
Ви дізнаєтеся, в якому форматі краще зберігати ваше слайд-шоу;
Детально розберемо способи розкрутки ваших робіт за допомогою соціальної мережі ВКонтакте і відеохостингу YouTube;
Я детально проаналізую своє слайд-шоу "живі фотографії", в якому розкрию всі секрети, що дозволили стати цьому відео якісним і популярним.
посилання на продажник:
https://privatelink.de/?http://moviesecrets.ru

Угорі