Авторський і дуже особистий курс Богдана Богданова
- Що робити, якщо я знімаю давно і багато, але все ще не можу визначити свій унікальний стиль і почерк?
- Як вийти на новий рівень в професії, щоб до Мене приходили топові блогери і бренди?
- Чи Правда, що на одній чаші терезів-мистецтво, а на іншій - хороший заробіток? А якщо я не хочу вибирати?
Трохи про мене
МОЯ історія почалася як у багатьох: Я народився в маленькому місті, на мій ПЕРВЬіЙ фотоапарат ледве нашкребли гроші батьки.
Через 10 років: я — в Москві, в моєму портфоліо — лофісьель, Rasario, Харперз базару, Есквайр, Кока-Кола, Пепсі і лежить серед моїх моделей — Анастасія Івлеева, Наталія Осман, Ф АР та інші прекрасні музи.*****
Між цими точками - багато випробувань і дилем.
ГЛАВА 1
Урок 1. Шлях художника і комерсанта. У чому ваша мета?
Урок 2. Як знайти свій стиль і створити власну візуальну мову?
Урок 3. Насмотренность-це не про музеї і стрічку в Instagram.
Урок 4. Колір, Світло, композиція: правила, які потрібно порушувати.***** Урок 5. Як і в якому напрямку розвиватися? І як не втратити себе в гонитві за успіхом?
ГЛАВА 2
Урок 6. Створення зйомки з нуля: мудборд, Логістика, кастинг, турбота.***** Урок 7. З яких елементів складається фешн-фотографія? Вчимося знімати історію.
Урок 8. Індивідуальні зйомки. Як працювати з клієнтом? З чого складається ціна?
Урок 9. Комерційна зйомка. Як зняти лукбук, щоб клієнт, дизайнер одягу і ретушер були щасливі? Реклама та авторські права.
Урок 10. Творча зйомка. Як зробити так, щоб творчість не тільки розвивало і радувало, а й продавало вас? Зйомки эдиториал.
Урок 11. Знімаємо селебріті: як вибирати персонажів, як виходити на зірок, що можна, а що не можна. Інтелектуальна власність.
ГЛАВА 3
Урок 12. За якими критеріями вибирати техніку і наскільки це важливо? Приховані можливості плівки.
Урок 13. Світло: як перестати мислити схемами. Вчимося створювати атмосферу, а не просто висвітлюємо модель.
Урок 14. Як бути актуальним і затребуваним в фешн-фотографії сьогодні. Мої особисті рекомендації з розвитку.
Урок 15. Постпродакшн: відбір кадрів і створення з них історії, пошук фірмового кольору. Легкі прийоми ретуші і обробки.
Пакет максимальний - 15 відео уроків, 7 вебінарів.
<ширина iframe= " 500 "Висота =" 300 " src="
<ширина iframe="500" Висота= " 300 " src="
Продажник
Посилання
https://privatelink.de/?https://bogdanov.willteach.ru/