Що нового?

Придбаний [Кирилиця продажів] група 21 дня (Павло Берестнєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

вправа, яку обов'язково потрібно зробити в найближчий 21 день

Формат курсу :

Текстові файли в Pdf.
Один вебінар в аудіоформаті

Досить часто звучить питання про важливі вправи, які допомагають в досягненні цілей, виконанні бажань, реалізації себе в житті та ін. такі вправи, звичайно, є, але серед них я б виділив одне саме-пресамое...

без якого не знаю навіть як і обійтися.
Воно допоможе різко прискорити свій рух в напрямку цілей. Воно проінспектує ваші цілі (бувало так, що ви, почавши рух до мети, раптом з'ясовували, що це — зовсім не те, що Вам потрібно?). Воно збере Вашу розсипається життя по крихтах в єдину картину, і ця картина якраз і буде тим, чим ви хотіли б бачити своє життя.

Без нього ніякі тренінги, вебінари і книги не допоможуть. Без нього ви будете не наближатися до мети, а віддалятися від неї (бо насправді "тримати постійну дистанцію" до мети неможливо: Ви кожну секунду стаєте або ближче до мети, або далі від неї — нічого "нейтрального" не існує). Без нього навіть якщо ви щось почнете, то швидко кинете і все повернеться на круги своя (як весь час і буває, так?)…

справитися з цією вправою можуть (і зможуть) далеко не всі.
Саме тому так мало навколо людей, які реально домагаються того, чого хочуть.
На жаль, у більшості з нас для цієї вправи — кишка тонка... поодинці — абсолютно точно.

З іншого боку, я не знаю жодної успішної людини, яка не виконувала б цю вправу "на автопілоті", щодня практично все своє життя (а не як пропонується в заголовку — 21 день). Успішна людина живе цією вправою, для нього виконання даної вправи такий же природний процес, як і дихання. Власне, в цьому і полягає один з головних секретів того, що у "них" все є, а у "нас" — чогось явно бракує...

що ж це за вправа таке інтригуюче?

Воно дуже просте. Але-увага! - "просте "не означає"легке".

Полягає воно в наступному:
Дайте собі обіцянку протягом найближчого 21 дня фокусувати всі свої думки на своїй головній меті. Як тільки думки почнуть "сповзати" з неї — жорстко їх на неї повертати. Як тільки внутрішній діалог буде йти в сторону-повертати його до своєї головної мети. Кожен день робити серйозний крок до мети. Всі справи, що не наближають до досягнення головної мети намагатися робити за "залишковим принципом".
Ну, як?

Про те, чому важливий проміжок саме в 21 день, ми поговоримо в наступній статті, а тут зауважу: Напевно ви і самі відразу зрозуміли, в чому сила і міць даної вправи і чому воно як ніяке інше буде сприяти досягненню Ваших цілей і потужному перетворенню Вашого життя?
Якщо ви протримаєтеся цей 21 день, я гарантую Вам, що ви не впізнаєте своє життя і себе самого. Саме звідси беруть витоки всі ці "чудові явища", які нам обіцяє Наполеон Хілл і іже з ними. Про те, як насправді відбуваються ці чудеса і чому вони — ніякі не "чудеса" і до "чарівництва матеріалізації думок" не мають відношення — днями також буде окрема стаття.

І це реально працює.
Питання тільки в тому, як протриматися цей 21 день. Як показує досвід, абсолютна більшість бажаючих виконати дану вправу, не в змозі протриматися і одного дня, не кажучи вже про 21. Що ж робити, якщо без даної вправи-реально ніяк?

Відповідь проста: потрібна підтримка ззовні.

Дуже добре, якщо у Вас є така "група підтримки", яка буде вам допомагати не спускати думок і дій з мети. Але у абсолютної більшості моїх передплатників її немає. Навпаки, та "група підтримки", яка постійно з нами, робить все немов спеціально, щоб відвернути нас від цілей і змусити займатися всім, чим завгодно, тільки не тим, чим реально потрібно...

Якщо ви з даної категорії, у мене для Вас є чудова новина — 30 березня стартує моя особиста "група 21 дня". Справа в тому, що 30 березня я сам "йду на черговий цикл" 21-денної вправи і запрошую вас зробити це разом зі мною.
Звичайно, цілі у нас будуть різні, але сам процес утримання уваги і дій на них — однаковий незалежно від змісту цих цілей.

Я відкрию спеціальну групу в соцмережі (поки вирішуємо, в якій саме), куди щоранку буду писати пост із завданням на поточний день, додатковими секретами, порадами, фішками, інструментами, які будуть день за днем допомагати Вам "не спускати думок з цілей". У коментарях до цих постів ви зможете писати свої питання, відчуття, труднощі — будемо з усім цим розбиратися.

День за днем. 21 день поспіль.

Угорі