KISS Order Flow
is an order flow indicator built for Ninja Trader 8
It turns an ordinary candlestick chart into an extraordinary order flow chart.
We've taken what can be a very complicated way of trading and made it simpler
There are many ways order flow data can be presented. Some methods require extensive training and can be difficult to learn. We believe we've struck the ideal balance in our indicator. It shows enough, but not too much that makes your chart look busy or confusing. By design, our order flow bars have no numbers. At a glance, you can quickly see where the bulk of the volume is and whether the buyers or sellers are in control of the move.
Special Types of KISS Order Flow Bars
Переклад українською мовою
Потік замовлень на поцілунок
це індикатор потоку замовлень, створений для NinjaTrader 8
Це перетворює звичайний графік свічок в екстраординарну діаграму послідовності ордерів.
Ми взяли те, що може бути дуже складним способом торгівлі, і спростили його
Існує багато способів представлення даних про потік замовлень. Деякі методи вимагають великої підготовки і можуть бути важкими в освоєнні. Ми вважаємо, що досягли ідеального балансу в нашому індикаторі. Це показує достатньо, але не надто багато, щоб ваша діаграма виглядала перевантаженою або заплутаною. За задумом, наші стовпці потоку замовлень не мають номерів. З першого погляду ви можете швидко побачити, де знаходиться основна частина обсягу і чи контролюють рух покупці або продавці.
Спеціальні типи напрямних для замовлення поцілунків
is an order flow indicator built for Ninja Trader 8
It turns an ordinary candlestick chart into an extraordinary order flow chart.
We've taken what can be a very complicated way of trading and made it simpler
There are many ways order flow data can be presented. Some methods require extensive training and can be difficult to learn. We believe we've struck the ideal balance in our indicator. It shows enough, but not too much that makes your chart look busy or confusing. By design, our order flow bars have no numbers. At a glance, you can quickly see where the bulk of the volume is and whether the buyers or sellers are in control of the move.
Special Types of KISS Order Flow Bars
Переклад українською мовою
Потік замовлень на поцілунок
це індикатор потоку замовлень, створений для NinjaTrader 8
Це перетворює звичайний графік свічок в екстраординарну діаграму послідовності ордерів.
Ми взяли те, що може бути дуже складним способом торгівлі, і спростили його
Існує багато способів представлення даних про потік замовлень. Деякі методи вимагають великої підготовки і можуть бути важкими в освоєнні. Ми вважаємо, що досягли ідеального балансу в нашому індикаторі. Це показує достатньо, але не надто багато, щоб ваша діаграма виглядала перевантаженою або заплутаною. За задумом, наші стовпці потоку замовлень не мають номерів. З першого погляду ви можете швидко побачити, де знаходиться основна частина обсягу і чи контролюють рух покупці або продавці.
Спеціальні типи напрямних для замовлення поцілунків
Seller's website: KISS Order Flow https://www.kissorderflow.com/
Price: 300$ unlimited