Що нового?

Придбаний Книга Двір срібного полум'я (Сара Маас)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 585 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Анотація «Двір срібного полум'я», Сара Маас

Неста шукає забуття на дні пляшки та у безладних зв’язках з чоловіками, намагаючись заглушити своє горе, самотність і жахи, які вона пережила. Дівчина відштовхує близьких і постійно зривається на них. Навіть Елейн вже не така прихильна до сестри. Одного дня Фейра не витримує й ставить Несті ультиматум: вона вирушає жити у Домі Вітрів, щоб тренуватися з Кассіаном та працювати у бібліотеці, або ж повертається у землі смертних. Для Вищої Фе, якою стала дівчина, це найгірше місце, де можна опинитися. Тому, хоч з гнівом і образою, Неста все ж погоджується на перший варіант. Могутньому іллірійському воїну доводиться використовувати всі свої вміння й шарм, щоб знайти підхід до дівчини та заохотити її до змін. Проте чоловікові не до снаги подолати внутрішніх демонів Нести, з ними може впоратися лише вона сама.
Про книгу «Двір срібного полум'я»

Перебування під одним дахом стає для Кассіана ще тим випробуванням, адже стримувати свої почуття і фізичний потяг тепер ще важче. Неста намагається знищити будь-які симпатії до чоловіка, навіть попри той момент ніжності й відданості, що вони мали в бою із королем Гайберну. Проте вже скоро її головною турботою стає загроза від людської королеви, яка уклала небезпечний союз під час війни. Тепер Двору Ночі доведеться діяти на випередження, щоб не допустити нової загрози для Прифії. І Неста має вирішальну роль у цій боротьбі.
«Двір срібного полум'я» — це п’ята книга серії роментезі «Двір шипів і троянд» бестселерної авторки Сари Маас. У цій частині головними героями стають Неста та Кассіан. Оповідь ведеться почергово від їхніх поглядів, від третьої особи, таким чином змінюючи звичний для серії стиль. Текст у цій книзі зріліший й жорсткіший, тут більше відвертої мови, сексуального змісту та психологічної глибини. Авторка занурюється у внутрішню боротьбу героїв, використовуючи саморефлексії персонажів. Емоційні стосунки Нести й Кассіана розвиваються повільно, в той час, як пристрасть спалахує доволі швидко.
У цій частині письменниця найбільше зосередилася на темах зцілення, фемінізму й жіночої дружби. Головна героїня проходить шлях до одужання від психологічних травм, що завдала війна та втрати, почуття провини й ненависті до себе. Авторка наголошує на важливості підтримки, яка іноді має бути жорсткою, щоб змусити людину рухатися до змін. У цій боротьбі із собою Неста знаходить нових подруг, які допомагають одна одній зцілитися. Роман сподобається фанатам серії та поціновувачам романтичного фентезі з гарячими любовними сценами, сильними героїнями та глибокими темами.

Формат: Скан PDf
https://www.yakaboo.ua/ua/dvir-sribnogo-polum-ja.html

Угорі