Що нового?

Придбаний Краніосакральна терапія 2. Поза твердою мозковою оболонкою (Джон Апледжер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 607 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 45.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Дана книга є продовженням раніше написаної мною книги, присвяченої цій же темі краніосакральної терапії (Upledger, 1983).
у ній більш глибоко розглядаються загальновідомі знання в області анатомії. Також в книзі порушені і деякі невідомі раніше аспекти. Я впевнений в тому, що моя книга викличе широку дискусію і суперечки серед читачів.

Метою, яку я поставив в першому розділі, є розширення вашого обсягу знань і розуміння будови нервів черепа, а також того, яким чином на них може чинити значний вплив краніосакральна терапія. Також Я постарався окремо торкнутися периферичні нервові системи черепа разом з їх з'єднаннями з центральною нервовою системою (мозком); також Я постарався пояснити, як деякі порушення краніосакральної системи можуть викликати настільки значне погіршення загального стану здоров'я. Дане дослідження викликає багато питань, на які поки немає відповіді.

У другому розділі я постарався словами і малюнками зобразити фасциальную анатомію шиї і розглянути її з краніосакральної точки зору. Звичайно, для того щоб здійснити таке дослідження фасцій, нам необхідно детально розглянути ті структури, до яких ці фасції прикріплюються. Я сподіваюся на те, що мої описи спростять розуміння цієї вельми складної області людського тіла. Моєю метою є показати зрозумілу і просту модель анатомічної будови м'яких тканин шиї, і за допомогою цієї моделі ви зможете більш ефективно виправляти будь-які типи порушень функціонування шиї.

У третьому розділі глибоко досліджується скронево-нижньощелепний суглоб. Я впевнений в тому, що з цією частиною книги багато хто з вас будуть не згодні, проте будь-яка дискусія буде корисна. Якби ми знали все про "синдром скронево-нижньощелепного суглоба", не було б розбіжностей. Моєю метою в цьому розділі стало уявлення функціональної анатомії скронево-нижньощелепного суглоба щодо черепа. Я спробував помістити анатомію даного суглоба виходячи з цілісності людини і потім розглянути, що ми, лікарі, можемо зробити для того, щоб полегшити страждання хворого "синдромом скронево-нижньощелепного суглоба".

У четвертому розділі я розглядаю концепції та зауваження, які виникли після написання книги "краніосакральна терапія". У моєму розпорядженні є досить мала кількість наукових фактів, що підтверджують ці концепції. Однак я пишу тільки про ті феномени, які я спостерігав особисто. Моєю метою є збудити цікавість читачів і, можливо, розширити ваш кругозір, щоб глибина вашого розуміння безмежності людського організму зросла подібно до моєї власної.

Будь ласка, насолоджуйтеся читанням цієї книги, використовуйте її в якості помічника і прискорювача ваших думок. Якщо ви знайдете щось нове, чим хочете поділитися зі мною, я це високо оціню. У мене набагато більше роботи, ніж я можу зробити, однак мені подобається ділитися новими думками та спостереженнями. Я обов'язково постараюся відповісти на ваші листи.
Джон Е. Апледжер, доктор остеопатії

Автор: Джон Е. Апледжер
Рік видання: 2018
Сторінок: 251

Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.mmbook.ru/catalog/osteopatija/107922-detail

Угорі