Що нового?

Придбаний Курс інвестицій для початківців (Денис Сучилін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3125 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 650 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Мета
мого курсу — крім базових знань про ринок і процесі інвестування, дати вам те, що на інших курсах, семінарах, марафонах, якими зараз заповнений Інтернет, вам не запропонують. У моєму курсі є:

* справжні інсайти(відкриття, дійсно дивовижні речі, до яких без хорошого досвіду просто не дійти),

* лайфхаки,

* чіткі п редупрежденія, що можна робити, що робити не можна,

* я на пальцях пояснюю , як влаштовані ті чи інші механізми ринку і процесу інвестиційного накопичення, як працюють великі учасники;

* даю можливість гнучко підійти до формування портфеля , розповідаючи про основні стратегії підбору, покупки і докуповування акцій.

Так, на курсі немає безвідповідального підходу у вигляді "ага, треба брати ось ці акції, це всім підійде", немає типового розсусолювання, індивідуального підбору акцій у вигляді божевільних рекомендацій в якості відповіді на запит на кшталт "мені потрібно через 1,5-2 роки купити будинок/автомобіль, скажіть, які акції Купити". Немає кілометрових простирадлом і безглуздих завдань, які відберуть у вас два-три місяці життя. Курс розрахований на дисциплінованого, палаючого тим, щоб дізнатися про ринок більше, зануритися в нього, самостійної людини. Людини, який женеться не за миттєвою прибутком і "хочу відразу +100% за рік", а який хоче забезпечити собі і своїй родині гідне майбутнє, працюючи поступально і системно.

Курс лаконічний. І так ... в курсі я буду відмовляти вас від неправильних кроків. Часом жорсткувато. Зате я вбережу вас від найнебезпечніших помилок і врятую ваші капітали (з курсу хтось зрозуміє, що краще вибрати не інвестування, а щось інше (там я говорю про це) або вибрати інвестування, але не зараз). У якихось місцях інформація курсу буде як холодний душ і захочеться, прочитавши, закричати на автора курсу. Але так має бути і так важливо.

https://privatelink.de/?https://ecworld.fund/kurs-investitsij-dlya-nachinayushhih-opisanie/

Угорі