навіщо потрібно вчитися комбінованому манікюру
Якщо ви навчитеся комбінованому манікюру, ви охопите абсолютно весь спектр клієнтів. І як наслідок-збільшите свою клієнтську базу і дохід.
Навіть якщо ви вмієте робити і обрізний, і апаратний манікюр, це не означає, що ви зможете грамотно скомбінувати ці види при роботі з одним клієнтом.
Комбінувати види манікюру-це не означає Просто спочатку робити один, а потім інший. Не все так просто.
Є чотири види комбінацій двох видів манікюру, які пов'язані з типом шкіри, нігтів і кутикули. І певним клієнтам підходить тільки одна з цих комбінацій.
На курсі ви навчитеся визначати, кому підходить комбінований манікюр, зрозумієте як потрібно поєднувати роботу апаратом і іншими інструментами. В яких випадках слід починати з обрізного манікюру, а потім підключити апарат, а коли потрібно вчинити навпаки.
Якщо ви навчитеся комбінованому манікюру, ви охопите абсолютно весь спектр клієнтів. І як наслідок-збільшите свою клієнтську базу і дохід.
Навіть якщо ви вмієте робити і обрізний, і апаратний манікюр, це не означає, що ви зможете грамотно скомбінувати ці види при роботі з одним клієнтом.
Комбінувати види манікюру-це не означає Просто спочатку робити один, а потім інший. Не все так просто.
Є чотири види комбінацій двох видів манікюру, які пов'язані з типом шкіри, нігтів і кутикули. І певним клієнтам підходить тільки одна з цих комбінацій.
На курсі ви навчитеся визначати, кому підходить комбінований манікюр, зрозумієте як потрібно поєднувати роботу апаратом і іншими інструментами. В яких випадках слід починати з обрізного манікюру, а потім підключити апарат, а коли потрібно вчинити навпаки.
кого я чекаю
На онлайн-курсі я чекаю майстрів з досвідом.
Тих, хто вміє робити обрізний манікюр і працювати з апаратом.
Чого ви навчитеся
Ви навчитеся правильно працювати з кутикулою, дізнаєтеся як використовувати кератолітики в роботі з апаратом. Я покажу прийоми СПА і парафінотерапії в манікюрі — це непоганий бонус в роботі майстра.
Теорія
Чого ви навчитеся
- Грамотно поєднувати роботу апаратом і ножицями;
- працювати з кератолітиками;
- створювати красиву і ідентичну форму нігтів-м'який квадрат і мигдаль;
- виконувати процедуру парафінотерапії;
- робити SPA-манікюр.
Ви навчитеся правильно працювати з кутикулою, дізнаєтеся як використовувати кератолітики в роботі з апаратом. Я покажу прийоми СПА і парафінотерапії в манікюрі — це непоганий бонус в роботі майстра.
Теорія
- який інструмент краще вибрати для роботи;
- плюси і мінуси різних виробників;
- вибираємо відповідний пушер;
- вибираємо зручні ножиці;
- Фрези для комбінованого манікюру;
- Кератолітики. Класифікація, поради щодо вибору;
- парафінотерапія;
- SPA манікюр;
- 4 види комбінованого манікюру.
- довжина і форма нігтів;
- Створення форми квадрат;
- Створення форми мигдаль;
- комбінований манікюр ножицями та апаратом;
- комбінований манікюр з використанням ремувера;
- комбінований манікюр для сухої шкіри-апарат + ножиці;
- парафінотерапія;
- СПА манікюр.
кого я чекаю
Чого ви навчитеся
Теорія
Чого ви навчитеся
- Грамотно поєднувати роботу апаратом і ножицями;
- працювати з кератолітиками;
- створювати красиву і ідентичну форму нігтів-м'який квадрат і мигдаль;
- виконувати процедуру парафінотерапії;
- робити SPA-манікюр.
Теорія
- який інструмент краще вибрати для роботи;
- плюси і мінуси різних виробників;
- вибираємо відповідний пушер;
- вибираємо зручні ножиці;
- Фрези для комбінованого манікюру;
- Кератолітики. Класифікація, поради щодо вибору;
- парафінотерапія;
- SPA манікюр;
- 4 види комбінованого манікюру.
- довжина і форма нігтів;
- Створення форми квадрат;