Що нового?

Придбаний Максимізатор прибутку на Youtube (Кедер Корм'є) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 1 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
YT Profit Maximizer
Автор: Keder Cormier
Перекладач: Квітка
Обсяг матеріалу: 0,5 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу

Дата готовності - 30.06.2025

English
YT Profit Maximizer (Keder Cormier)

You Too Could Be Making $2,203.20 A Week Uploading Simple Videos Online Using This Proven System!

Ви Також Можете Заробляти 2 203,20 Доларів На Тиждень, Завантажуючи Прості Відео В Інтернеті За Допомогою Цієї Перевіреної Системи!

7 місяців тому, коли я вирішив повністю присвятити себе Youtube, Я не підозрював, що мій дохід буде рости так швидко, і я збираюся розповісти вам про все, чого я навчився за останні 7 місяців, приділяючи Youtube весь свій час, щоб отримувати шестизначний дохід

Ось лише кілька речей, які ви дізнаєтесь на моєму тренінгу з максимізації прибутку від YT:

5 різних місць для запису ваших відео, які змусять глядачів дивитися їх до кінця
Правильний спосіб запису кожного відео з ідеальною якістю.
Простий спосіб об'єднати свої відео, щоб підвищити впізнаваність кожного створеного вами вмісту, і, по суті, подвоїти кількість переглядів за 5 хвилин роботи.
4 способи стати професіоналом у відео майже за одну ніч.
4 різних простих у використанні програмного забезпечення для редагування, за допомогою яких ви можете надати будь-якому відео професійний вигляд, навіть якщо ви поняття не маєте, що робите.
7 речей, які ви повинні знати, як додати до кожного відео, щоб отримати максимальну віддачу від кожного створеного вами відео.
Три великі ніші, в яких ви гарантовано заробите найбільше грошей
3 різні способи заробити на своїх відео та як налаштувати всі три способи заробити якомога більше грошей.
Як знайти інших людей, які будуть платити вам за створення відео для них
.Як налаштувати мою просту триступеневу воронку для ваших відео, щоб ви могли максимізувати свій дохід при мінімальній кількості переглядів
Як розміщувати свої відео у найпопулярніших відео та залучати своїх глядачів до власних відео без головного болю, пов'язаного з ранжуванням ваших відео.
Що таке тегування і як його правильно використовувати, щоб ваші відео приносили максимальний прибуток у довгостроковій перспективі
І багато іншого
Чесно кажучи, у YT Profit Maximizer є багато речей, це вся моя система Youtube, та сама, яку я використовую зараз, щоб заробляти на життя в Інтернеті, викладена в легкій для розуміння системі.

Провівши місяці, вивчаючи сотні відео, які я зробив, я знайшов необхідний спосіб досягти успіху, який можна назвати формулою.

Особисто я вважаю, що кожен, навіть повний новачок, який ніколи раніше не заробляв ні копійки в Інтернеті, може заробляти гроші за допомогою моєї системи.

Як бачите, ця система працює не тільки для мене, але й для інших людей.

Вищенаведені студенти були видатними фахівцями і заплатили тисячі доларів, щоб потрапити туди і дізнатися ту ж інформацію, якої я збираюся навчити вас на своєму курсі YT Profit Maximizer.

Насправді, якби ви найняли мене для індивідуальної консультації, я б стягнув з вас близько 2500 доларів за день.

Проте, незважаючи на те, що стратегії всередині YT Profit Maximizer принесли мені на даний момент більше 100 000 доларів, вам не доведеться платити і близько до цієї суми, щоб отримати доступ до моєї системи, на розробку якої у мене пішли місяці.

Сьогодні вам доведеться заплатити всього лише 997 доларів

Саме так, всього за 997 доларів за ту ж інформацію, мою стратегію, мій план, який дозволяє мені заробляти купу грошей цілодобово, працюючи всього по 90 хвилин в день.

Натисніть велику кнопку нижче, щоб почати прямо зараз.

797 $

https://keder.clickfunnels.com/sales-page12903395

Угорі