Що нового?

Придбаний Mental health. Тариф Базовий (Юлія Юсіпова, Джеймс Грінблатт)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 48530 ГРН
Учасників: 0 з 100
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 504.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Mental health. Тариф Базовый (Юлия Юсипова, Джеймс Гринблатт)

[Manasir School] Mental Health. Тариф Базовий 2023 (Юлія Юсіпова, Джеймс Грінблатт)

Програма про ментальне здоров'я - вперше-міжнародні експерти, передові наукові дані, нутриціологія - все в одному проекті про ментальне здоров'я!

Ментальне ЗДОРОВ'Я-тренд в сучасній медицині і нутриціології.

• Більше 60% людей у світі мають ті чи інші проблеми, пов'язані з ментальним здоров'ям.
  • Попит на фахівців, які готові закрити дані потреби зростає.
  • І саме тому ми підготували для вас нову програму, яка допоможе стати фахівцями в питаннях "Ментального здоров'я"
Ментальне здоров'я-складові

Цілісний підхід до ментального здоров'я дозволить отримати надійний і швидкий результат

• Діагностика, прецизійний аналіз лабораторних даних, генетичні поліморфізми, що впливають на ризики розвитку ментальних патологій;
  • Регуляція харчування, підхід, що дозволяє скорегувати ментальні проблеми;
  • Нутрієнтна підтримка при проблемах ментального характеру;
Чого ви навчитеся на нашій програмі:

Дізнаєтеся більше про підходи до корекції ментальних розладів

Ми пройдемо від процесу постановки діагнозу на підставі даних лабораторної діагностики, генетичних поліморфізмів до підходів до корекції стану
Розглянемо питання генетичних аномалій і впливу на ментальне здоров'я

Вивчіть сучасні інструменти нутригенетического аналізу, навчитеся виділяти потрібні поліморфізми і вибудовувати підтримку на підставі даних аналізу
Навчіться персоналізовано підходити до різних станів психічного дисбалансу

Зрозумійте основні потреби кожного організму за допомогою точного аналізу-метаболомічний аналіз лабораторних даних
Познайомитеся з персоналізованим підходом до превенції та корекції хвороби Альцгеймера

Вивчіть підходи до превенції та корекції деменції. Навчіться орієнтуватися в факторах ризику, знижувати їх, а також вивчіть корекцію наявних станів на підставі персоналізованого підходу

Вивчіть вплив макро і мікроелементів і вітамінів на ментальні здоров'я

Дізнаєтеся як дисбаланси макро і мікроелементів і вітамінів впливають на ментальні здоров'я. Дізнаєтеся більше про доказовий взаємозв'язок таких впливів
Дізнаєтеся більше про тілесно-орієнтовану терапію в корекції ментальних захворювань

Знаходити оптимальні шляхи підтримки для кожного клієнта (пацієнта) - системний підхід допомагає працювати ефективніше
Дізнаєтеся більше про лабораторні аналізи

Навчіться розбиратися в лабораторній діагностиці нутріентних дефіцитів, функціональному аналізі лабораторних даних
Познайомтеся з адаптивними практиками і практикою медитації для ментального балансу

Навчіться орієнтуватися в практиках підтримки ментального балансу не тільки на рівні фізики, а й на рівні духу

Програма навчання:

• Ментальне здоров'я
  • Депресія
  • Стрес і тривожність
  • Післяпологова депресія
  • Розлади харчової поведінки
  • Обсесивно-компульсивний розлад
  • Фобія
  • Біполярний розлад
  • Деменція
  • Шизофренія
  • Анорексія