Анастасія Семко - косметолог, трихолог, ароматерапевт, нутриціолог. У косметології вже більше 15 років, з них 8 років викладає косметологію в різних компаніях.
ця методика народилася з прекрасного розуміння фізики струму і фізіології людини, потім доповнилася багажем мануальних технік, відшліфованих роками практики
...Коли я почала навчатися мікрострумів, в моїй голові виникло багато "нестиковок", різні схеми одного викладача буквально суперечили один одному. Всі відповіді на питання були дуже розпливчасті або мали на меті звільнитися від моєї нав'язливості. Хтось прикривався комерційною таємницею, хтось авторською методикою, але суть залишалася одна-"я не розумію, що я роблю".
Тоді я почала шукати і збирати інформацію за кордоном, що і дало початок ефективної і абсолютно зрозумілої техніки МТТ..
склад курсу:
ця методика народилася з прекрасного розуміння фізики струму і фізіології людини, потім доповнилася багажем мануальних технік, відшліфованих роками практики
...Коли я почала навчатися мікрострумів, в моїй голові виникло багато "нестиковок", різні схеми одного викладача буквально суперечили один одному. Всі відповіді на питання були дуже розпливчасті або мали на меті звільнитися від моєї нав'язливості. Хтось прикривався комерційною таємницею, хтось авторською методикою, але суть залишалася одна-"я не розумію, що я роблю".
Тоді я почала шукати і збирати інформацію за кордоном, що і дало початок ефективної і абсолютно зрозумілої техніки МТТ..
- Для проходження теоретичного блоку досить мати: телефон, планшет або комп'ютер з виходом в інтернет.
- Для здачі заліку: навушники з мікрофоном підключаються до вашого пристрою.
- Для виконання домашнього завдання під час проходження практики: своє обладнання (не поспішайте з вибором обладнання, в теоретичній частині є окреме заняття, присвячене цьому питанню).
склад курсу:
- - ви познайомитеся з авторською методикою безопераційної підтяжки обличчя
- - 13 теоретичних занять ви пройдете самостійно
- - 1 живий вебінар з кураторами в групі
- - 2 дні практики по 8 годин у нас в школі (1 раз в тиждень)
- - навчання проходить в міні групах 4-6 чоловік.
https://privatelink.de/?http://7ko.school/microtoki