Ви отримаєте: мовчазну медитацію - "красиві ніжки. Варикозне розширення вен "
- варикозне розширення вен нижніх кінцівок (варикозна хвороба) - це розширення поверхневих вен нижніх кінцівок, що супроводжується неспроможністю клапанів і порушенням кровотоку.
- варикозні вени можуть бути синіми, червоними або мати тілесний колір. Вони часто вибухають над поверхнею шкіри на ногах.
- вени можуть стати варикозне розширеними, коли венозні клапани, що забезпечують односпрямований потік крові пошкоджуються або в них розвивається патологічний процес. Це призводить до неефективного повернення крові до серця.
- Якщо не вдаватися до лікування, хвороба іноді починає прогресувати до більш важких форм захворювання, зване хронічною венозною недостатністю (ХВН), що може привести до утворення трофічних виразок.
- Одна з головних причин варикозу - психосоматична. Зазвичай ноги-показник внутрішнього стану впевненості. Не тільки в собі особисто, а в будь - якій області-людина як би не стійко стоїть на ногах в цій області (ментально). Проблеми придушення особистості можуть йти з дитинства - від батьків.
- також психосоматичної причиною може бути домінуючий партнер в сім'ї, рідше - в професійній сфері. Серце символізує будинок, а вени - дороги до нього.
- У мене є проблеми з тим, щоб потрапити додому, і це не завжди звучить буквально, так, ви можете бути вдома, але ви можете бути не прийняті в цьому будинку, або сприймаєте себе не прийнятим, відчуття, що мама, тато, дідусь, бабуся вас не люблять і не хочуть мати з вами справу, хоча це може бути і не так. І фразу, я не можу потрапити додому, можна перефразувати, я відчуваю себе вдома Чужий, або мене не сприймають і не цінують вдома. Справа не в фактичному будинку, а в переживаннях про те, як вдома приймають
- ще одна можлива і часто зустрічається тема - я тягну нестерпну ношу. Я та, хто повинна вирішувати всі проблеми в родині. Я та, на яку звалили всі на роботі. Я та, яка тягне на собі і дітей, і роботу.
- Варикоз часто починається після пологів. Жінка мало відпочиває, і у неї формується програма - що їй дуже важко, вона не справляється, і нічого не можна змінити. Відчай і відсутність віри в зміни - часто запускає психосоматику, так як хвороба стає останнім доводом почати вибиратися з відчаю.
Але можна підтримувати вени в дуже хорошому стані.
Правда, це - майже до кінця життя-вправи, розтирання, правильне харчування.
Як ранковий туалет. Прийняли душ, розтерли вени. І до вечора. Увечері-те ж саме.
- одне з ефективних засобів в лікуванні даного захворювання - продукти з вмістом калію і магнію, що поліпшить еластичність судинної стінки. У харчування необхідно включати продукти, що володіють легкими сечогінними властивостями - це кукурудза, ячмінь, рис, селера, морква, петрушка, коріандр, гранат, журавлина, бобові (рекомендації загальні). Не рекомендуються сильні сечогінні засоби, так як при тривалому застосуванні вони послаблюють нирки.
- при варикозі кров буває більш густа, ніж зазвичай, тоді включіть в свій раціон розріджують кров продукти. Сприяють розрідженню крові збільшення прийому простої води (не підходить при набряках Капха стану).
- з продуктів корисніоливкова олія, імбир, лимон, апельсин, гранат, інжир, малина, суниця, вишня, Червона смородина, часник, буряк, артишок, насіння соняшнику . З рослин каланхое, кропива (настоянки всередину), каштан (настоянка всередину, масло і крем для масажу). Також рекомендується приймати по 1 ст.л. меду і 1 ч. л. яблучного оцту на 1 склянку води 2 р. в день.
- Одна з головних причин варикозу - психосоматична. Зазвичай ноги-показник внутрішнього стану впевненості. Не тільки в собі особисто, а в будь - якій області-людина як би не стійко стоїть на ногах в цій області (ментально). Проблеми придушення особистості можуть йти з дитинства - від батьків.
- також психосоматичної причиною може бути домінуючий партнер в сім'ї, рідше - в професійній сфері. Серце символізує будинок, а вени - дороги до нього.
- У мене є проблеми з тим, щоб потрапити додому, і це не завжди звучить буквально, так, ви можете бути вдома, але ви можете бути не прийняті в цьому будинку, або сприймаєте себе не прийнятим, відчуття, що мама, тато, дідусь, бабуся вас не люблять і не хочуть мати з вами справу, хоча це може бути і не так. І фразу, я не можу потрапити додому, можна перефразувати, я відчуваю себе вдома Чужий, або мене не сприймають і не цінують вдома. Справа не в фактичному будинку, а в переживаннях про те, як вдома приймають
- ще одна можлива і часто зустрічається тема - я тягну нестерпну ношу. Я та, хто повинна вирішувати всі проблеми в родині. Я та, на яку звалили всі на роботі. Я та, яка тягне на собі і дітей, і роботу.
- Варикоз часто починається після пологів. Жінка мало відпочиває, і у неї формується програма - що їй дуже важко, вона не справляється, і нічого не можна змінити. Відчай і відсутність віри в зміни - часто запускає психосоматику, так як хвороба стає останнім доводом почати вибиратися з відчаю.
https://privatelink.de/?https://istoxnik-garmonii.justclick.ru/order/varikoz/