Що нового?

Набір учасників My makeup course. Тариф Самостійний (Маша Францевич)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

My Makeup course - це курс, де ти навчишся створювати денний і вечірній образи, які підійдуть саме тобі. За 10 докладних відеоуроків в friendly обстановці я навчу коректно доглядати за шкірою і створювати свіжий, акуратний і ефектний макіяж, витрачаючи при цьому щодня всього 15-20 хвилин. На курсі ти можеш креативити, порушувати правила і не боятися помилитися-це гра!

Ви отримаєте:

• 10 основних уроків з макіяжу
  • 6 міні-туторіалів з креативного макіяжу
  • запис вебінару з косметологом на тему догляду за шкірою
  • Чек-лист з кращою косметикою
  • Гайд за засобами для зняття макіяжу
  • Гайд по кисточкам
  • 1 онлайн-вебінар з відповідями на запитання від Маші Францевич (запис)
+ Бонус:
  • 6 міні-туторіалів з креативного макіяжу
  • запис вебінару з косметологом
цей курс підходить, якщо:
  • Ти тільки починаєш знайомитися з косметикою і світом макіяжу, а асортимент декоративних матеріалів в магазинах і навчальних роликів на youtube викликає запаморочення і хаос.
  • ти втомилася від повсякденності і хочеш змін, шукаєш себе і хочеш побачити свою зовнішність оновленою, отримати погляд з боку, стати впевненіше в собі і навчитися використовувати нові ідеї кожен день.
  • Якщо ти хочеш робити макіяж більш складним, вишуканим, нестандартним і повторювати багато ідей, які так давно зберігаєш в папці"Screenshots" в своєму телефоні, то цей курс також для тебе.
  • і, нарешті, якщо ти не любиш фарбуватися, цей курс створений щоб ти полюбила цей ритуал і відчула його принади і той рівень задоволення, який можна отримувати від процесу. Я щиро переконана, що добре робити можна щось тільки з бажанням і любов'ю, якими я готова з тобою поділитися на курсі!
макіяж-це можливість самовираження, а не спосіб приховати те, що не приймаєш.
Адже ти вже красива! Приходь на курс-я доведу

https://privatelink.de/?https://mymakeupcourse.ru/

Угорі