New Money Blueprint (Mateusz Rutkowski)
Автор: Mateusz Rutkowski
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2,5 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2023
Приклад перекладу
Дата готовності - 30.04.2025
ЦЕ НЕ "ПРОСТА СХЕМА ШВИДКОГО ЗБАГАЧЕННЯ"! ЩОБ ЦЕЙ БІЗНЕС ЗАПРАЦЮВАВ, ПОТРІБЕН ЧАС І ЗУСИЛЛЯ. ПЕРЕКОНАЙТЕСЯ, ЩО ВИ РОЗУМІЄТЕ, ЩО ВАМ ПОТРІБЕН ДОДАТКОВИЙ КАПІТАЛ ДЛЯ РОЗМІЩЕННЯ РЕКЛАМИ НА FACEBOOK, ЩОБ ЗАЛУЧИТИ КЛІЄНТІВ ДО ВАШОГО МАГАЗИНУ
ЯКЩО ВИ НЕСЕРЙОЗНО СТАВИТЕСЯ ДО ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ, ТО НЕ РЕЄСТРУЙТЕСЯ! Я ПРАЦЮЮ ТІЛЬКИ З ЛЮДЬМИ, ЯКІ НАЛАШТОВАНІ НА УСПІХ.
ВЧІТЬСЯ У ТИХ, ХТО ЗАРОБЛЯЄ РЕАЛЬНІ ГРОШІ…
Як саме я розпочав багатомільйонний бізнес, не виходячи зі спальні.
У цьому курсі я не говорю про бездумні стратегії, які повинні працювати "теоретично" та "з точки зору мислення", як більшість інших. Натомість ми крок за кроком створюємо справжній магазин Shopify, який приносить понад 350 000 доларів прибутку за перший місяць роботи (прибутковий з самого початку). Я пояснюю все по ходу і розповідаю про те, як я можу досягти більшого масштабування пізніше!
ОСОБЛИВОСТІ КУРСУ
Facebook Shopify-основна мета цього курсу Facebook-допомогти новачкам створити магазин на Shopify та просувати його за допомогою реклами на Facebook. Крім того, я навчу вас, як правильно структурувати рекламу, щоб вона приносила стабільні результати.
Через пандемію люди звикли до більш тривалих термінів доставки, ніж будь-коли. Враховуючи, наскільки ефективною та прибутковою є реклама на Facebook на даний момент, я, чесно кажучи, не думаю, що був найкращий час для переходу на дропшипінг.
Це найвідвертіший вміст, який я коли-небудь публікував, оскільки я навіть показую деякі свої особисті бестселери.
Мій процес відкриття цих магазинів щоразу досить схожий, а це означає, що ви можете використовувати ці самі кроки для відкриття власного інтернет-магазину.
Набридло жити на автопілоті? Набридло рано вставати і звільняти свого боса від фінансових проблем?Хочете досягти фінансового успіху та мати можливість піклуватися про свою сім'ю? Якщо ви готові до змін, то прокрутіть сторінку до кінця.
Основні причини, чому більшість людей зазнають невдачі в цій бізнес-моделі.
по-перше, вони прислухаються до марних порад youtube, які застаріли і спрямовані на те, щоб направити вас у неправильному напрямку.
по-друге, люди витрачають занадто багато часу на пошук виграшного продукту, замість того щоб навчитися правильно продавати, враховуючи емоції покупців.
По-третє, новачки, як правило, завжди зосереджуються на найменш важливих факторах, таких як створення магазину, замість того, щоб навчитися правильно продавати та масштабувати.
497$
https://the-new-money-blueprint.teachable.com/p/welcome