Освой навички візуального продюсування за 7 тижнів і отримай свіжий погляд на продажі через візуальний маркетинг
Головна мета блогу
зацікавити, дати емоції.
Головна мета бізнесу-продати.
Блог, як бізнес
Об'єднує ці цілі і виходить"продавати почуттям, своїми очима"
50 % - охоплення в сторіс, яких мені вдалося домогтися за допомогою візуального маркетингу
400 - людина вже розкрили свою унікальність і використовують інструменти візуального маркетингу в продажах
X2 - середнє зростання в доході у моїх наставляємих після роботи над візуальним маркетингом в блозі
Візуальний маркетинг допомагає швидше сприймати інформацію, викликати емоції, звертатися до чуттєвого досвіду людини і формувати цінності
Картинка миттєво впливає на людину на когнітивному та емоційному рівнях
візуальний продюсер використовує інструменти візуального маркетингу для підвищення:
- впізнаваності
- Лояльності
- Охоплення
- Продажів в блозі
ти зможеш розкрити свій потенціал
Хто такий візуальний продюсер?
візуальний продюсер — це абсолютно нова професія, про яку ще не встигли заявити в Instagram.
Візуальний продюсер завдяки емоціям, візуалу і знанням технік продажів допомагає виділитися серед конкурентів — собі, експертам, брендам.
Простими словами - "продає очима".
Для чого мені це потрібно?
1. Блакитний океан
На даний момент Маріанна єдина, хто займається візуальним продюсуванням в Instagram в такому вигляді, а це означає, що є можливість зарекомендувати себе в розвивається професії на роки вперед
2. Синестезія
Можливість задіяти в контенті всі 5 органів почуттів і створити 3D-ефект від контенту в блозі
3. Свій унікальний стиль
Навички візуального маркетингу допоможуть тобі краще зрозуміти себе, витягнути смисли і виділитися на тлі конкурентів
програма:
15 блоків – 15 кроків до розкриття унікальності та продажу через візуальний маркетинг
Синестезія
Емоції
Візуальний канал і НЛП якір
Аудіальний канал і НЛП якір
Кінестетичний канал і НЛП якорення
Інструменти для візуалу
Трендвотчинг
Смисли людини
Сторителлинг
Болі аудиторії та психотипи
Сюжетні лінії
Метафори в прогревах
Кольори
Перформанс
Кожен з нас унікальний, прийшов час втілити своє бачення
Старт: 14 квітня
Тариф: Ох-17 990 р (включає в себе 15 блоків)
Автор: Маріанна Лебедєва
Я починаю нову еру в Instagram
Ти зі мною?
У числі успішних кейсів Little Big, Олександра Мітрошина, Sobaka.ru та ін.
"Розрізняю запахи за кольорами, відчуваю слова на смак і якби я була кольором,
то помаранчевим. Я синестетик і мабуть найважливіше, що я можу дати вам — надивленість, почуття кольору, натхнення і знання візуального маркетингу, які виведуть ваш візуал на новий рівень."
https://privatelink.de/?https://ohuvideli.ru/stories