Що нового?

Набір учасників [Olga Kivrina Studio] Мінеральна декоративна косметика своїми руками (Ольга Ківріна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7652 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 115.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Це один з найбільш чарівних курсів, розрахований як для дебютантів так і для людей, які вже працюють в сфері натуральної косметики. Ми з вами поринемо в чудовий світ декоративної косметики і я вас навчу робити ваші власні мінеральні декоративні засоби.
  • я поділюся з вами моїм 8-річним досвідом в цій сфері і Вам нададуться мої найулюбленіші рецепти, а також їх покрокове приготування.
  • Ваша косметичка наповниться якісною декоративною косметикою, яка доглядає за шкірою.
  • ви зможете створювати індивідуальні косметичні засоби для вашого типу шкіри, коригуючи стан в кращу сторону за допомогою правильно підібраних формул.
  • ви приготуєте індивідуальну палітру макіяжу і, як художники, зможете надалі творити колекції вашої особистої косметики виходячи з сезонів і тенденцій.
  • ви з легкістю почнете проходити повз будь-якого магазину косметики. Для справжньої жінки не бути залежною від мульти брендів - це величезне щастя!
  • вам більше не треба буде думати над подарунками для вашої улюбленої подруги, сестри або мами. Будь то Різдво, 8 березня або день народження - у вас завжди буде шикарний подарунок для коханих людей.
програма, за якою ви навчитеся робити абсолютно все:
  1. компоненти, необхідні для приготування мінеральної декоративної косметики
  2. мінеральна розсипчаста пудра
  3. рум'яна розсипчасті і кремоподібні
  4. рум'яна теракота (бронзатор)
  5. праймер
  6. тональний крем
  7. хайлайтер
  8. консиллер (коректор)
  9. блиск для губ
  10. помада для губ
  11. олівець для губ
  12. база під тіні
  13. тіні розсипчасті, компактні і кремові
  14. туш для вій (Декоративна і для зміцнення вій)
  15. фарба для брів
  16. олівець для очей
  17. підводка для очей
  18. гліттер сухий і рідкий
https://privatelink.de/?http://www.olgakivrinastudio.com/shop/mineralnaja-dekorativnaja-kosmetika-svoimi-rukami

Угорі