Що нового?

Набір учасників Онлайн майстер-клас в Бразилії. Нові затребувані техніки фарбування (Юлія Дорофєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
друзі! Я дуже довго думала, чим же ще вас здивувати ? Мені захотілося зробити для Вас те,що ще ніхто не робив і показати вам щось унікальне, абсолютно нове і максимально цікаве для вас.....

21 лютого я вилітаю до Бразилії спеціально для того, щоб провести online майстер-клас який відбудеться з 28 лютого по 1 березня спільно з @kelvelin .

Ми покажемо вам найновіші і затребувані техніки!

У Бразилії я буду перебувати 10 днів, і крім майстер-класу разом зі мною ви зможете подорожувати онлайн і побачити найкрутіші, імениті і стильні салони Бразилії,побачити як там працюють кращі майстри,скільки вони заробляють, як живуть люди і багато іншого.

Це абсолютно унікальний формат, завдяки якому ви зможете російською мовою отримати величезний обсяг інформації про те,як працюють на даний момент краще майстра в світі!

Всі дні, які я буду знаходиться в Бразилії, зі мною буде знаходиться перекладач, завдяки чому ви зможете ще глибше зануритися в усі навіть самі невеликі нюанси і процеси.

А також приємний бонус для вас це один день в салоні ромео Феліпе . У прямому ефірі ви зможете поспостерігати як працює він і його команда.

Вартість курсу 7.000₽.

https://www.instagram.com/p/CKYxOmFC5cM/?utm_source=ig_web_copy_link

Угорі