Курс був повністю оновлений в травні 2021 року,
Все це наслідки життя без планування.
Без нього ми схожі на корабель без капітана, який просто пливе за течією, стикаючись то з рифами, то зі штормом, так ніколи і не досягає бажаного берега.
саме вирішенням цієї проблеми ми і займемося на інтенсиві:
Розберемо програму курсу і обговоримо, як максимально ефективно проходити інтенсив
Урок 2. Вивчаємо базову схему планування Дізнаємося про основні функції планування і його "псевдофункції", а також розглянемо основу планування
результати уроку:
ви поміняєте ставлення до планування
і будете чітко розуміти, що воно повинно бути вашим помічником, а не ви його рабом
Урок 3. Розбираємо основи Notion
Навчимося працювати в програмі: пройдемо основні блоки, функції і базові налаштування
результати уроку:
ви зрозумієте, як влаштована програма Notion
і навчитеся самостійно створювати нові блоки/сторінки/бази і будь-які структури
Урок 4. Створюємо базу планування в Notion
Почнемо розглядати вже в шаблоні базову схему планування
результати уроку:
ви навчитеся основному принципу планування, який можна буде перекласти на будь-яку Програму
поставіть цілі та пропишіть стратегію року
✔ ️ почнете планувати в базовій схемі
Урок 5. Проходимо правила планування Розглянемо 6 основних принципів, які допоможуть системі працювати, а вам - рухатися вперед
результати уроку:
ви освоїте підтримуючі дії, які допомагатимуть вам керувати системою планування
і зрозумієте, чому раніше закидали інші системи
Урок 6. Організовуємо робочі проекти
Розберемо робочий розділ, організуємо роботу над блогом і освоїмо інкубатор ідей
результати уроку:
ви наведете порядок у всіх ваших проектах і справах, пов'язаних з роботою і кар'єрою
Урок 7. Організовуємо особисті проекти
Наведемо порядок в саморозвитку, домашніх справах, організуємо подорожі, підключимо систему турботи про здоров'я
результати уроку:
ви наведете порядок у всіх ваших проектах і справах, пов'язаних з особистим життям
Урок 8. Організовуємо інші проекти
Поговоримо про організацію рецептів, плану меню і гардеробу
результати уроку:
ви заведете книгу рецептів
✔ ️ почнете планувати меню
організуєте гардероб
і вирішіть проблеми" мені нічого приготувати "і"мені нічого надіти"
У комплекті із записом вебінару ви отримаєте шаблон всієї системи, яку ми будемо розглядати. У неї входять наступні розділи:
Шаблони:
цілі та річний огляд;
плани на місяць;
загальний список завдань/календар;
робочі проекти;
контент-план для блогу;
інкубатор ідей;
особисті проекти (організація домашніх справ, здоров'я, саморозвитку, подорожей, спорту);
план меню та книга рецептів;
органайзер гардеробу.
* зараз в розділі Планування по архетипів є розбори шукача, Мага, естета і мудреця. База буде поповнюватися, але це просто бонус до програми, тому я не гарантую оперативність, розбори будуть виходити протягом року/
- додані нові шаблони
- записано 8 уроків
- додані шаблони і системи планування для різних архітипів
Все це наслідки життя без планування.
Без нього ми схожі на корабель без капітана, який просто пливе за течією, стикаючись то з рифами, то зі штормом, так ніколи і не досягає бажаного берега.
саме вирішенням цієї проблеми ми і займемося на інтенсиві:
- розберемо, як організувати всі сфери життя в програмі Notion (щоб вся інформація і плани були зібрані в єдиному місці, у вашій командній рубці)
- і створимо систему планування, яка буде керувати всіма вашими справами і вести вас до цілей (власне, капітана корабля)!
- працюючу і підлаштовану під вас систему планування і організації життя
- внутрішній спокій завдяки порядку в житті і справах
- мотивацію рухатися вперед через звільнилася енергії (яку ви раніше витрачали на спроби все утримати в голові)
- додатковий час на себе, хобі, сім'ю, розвиток, який до цього втрачався в потоці неорганізованих справ/
Розберемо програму курсу і обговоримо, як максимально ефективно проходити інтенсив
Урок 2. Вивчаємо базову схему планування Дізнаємося про основні функції планування і його "псевдофункції", а також розглянемо основу планування
результати уроку:

Урок 3. Розбираємо основи Notion
Навчимося працювати в програмі: пройдемо основні блоки, функції і базові налаштування
результати уроку:

Урок 4. Створюємо базу планування в Notion
Почнемо розглядати вже в шаблоні базову схему планування
результати уроку:

✔ ️ почнете планувати в базовій схемі
Урок 5. Проходимо правила планування Розглянемо 6 основних принципів, які допоможуть системі працювати, а вам - рухатися вперед
результати уроку:

Урок 6. Організовуємо робочі проекти
Розберемо робочий розділ, організуємо роботу над блогом і освоїмо інкубатор ідей
результати уроку:

Урок 7. Організовуємо особисті проекти
Наведемо порядок в саморозвитку, домашніх справах, організуємо подорожі, підключимо систему турботи про здоров'я
результати уроку:

Урок 8. Організовуємо інші проекти
Поговоримо про організацію рецептів, плану меню і гардеробу
результати уроку:

✔ ️ почнете планувати меню

У комплекті із записом вебінару ви отримаєте шаблон всієї системи, яку ми будемо розглядати. У неї входять наступні розділи:
Шаблони:

* зараз в розділі Планування по архетипів є розбори шукача, Мага, естета і мудреця. База буде поповнюватися, але це просто бонус до програми, тому я не гарантую оперативність, розбори будуть виходити протягом року/
https://privatelink.de/?https://planme.info/notion