Що нового?

Придбаний Особистий бренд майстра (Катерина Щеголєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 585 ГРН
Учасників: 1 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 32 ГРН
5%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Наскільки важливий особистий бренд і що це за звір?

З кожного вікна кричать про цю тему, але в головах підприємців все одно залишається знак питання.

Особистий бренд це те, чому в одного продавця черга з покупців, а в іншого (з таким же продуктом) продажі йдуть в нуль або навіть в мінус.

Це було завжди. Навіть за часів, коли ви з мамою ходили на ринок за овочами. Адже на кожному базарі знаходився харизматичний продавець, який посміхався ширше всіх, жартував жарти і вселяв довіру своєю поведінкою.

❗ У нього були настільки ж свіжі помідори, як і у його сусідів, але черга стояла саме до нього.

Ви повинні зробити так, щоб ваш клієнт щиро бажав купувати товар/послугу саме у вас. Не за вашою ціною, не через ваш сервіс, а через ВАС!

‼ Особистий бренд-сукупність репутації, особистісних якостей і вміння продавати себе.

Для чого це потрібно?

• щоб зміцнити позиціонування вашого діючого бізнесу і залучити більше клієнтів⠀
  • щоб монетизувати свій досвід за рахунок створення авторських продуктів (навчання, написання книги, відкриття магазину, запуск лінії продукції під властивим брендом і т. д.)⠀
  • щоб збільшити цінність і ціну своїх послуг⠀
  • щоб підвищити лояльність до вашого бренду

На щастя, я давно розібралася в цій темі, успішно користуюся всіма інструментами особистого брендингу і нарешті дозріла поділитися цим з вами. Тому що інакше при нинішньому рівні конкуренції і розбалуваності споживачів в кращому випадку доводиться виживати, а в гіршому — закривати свою справу.

У мене є для Вас унікальна пропозиція.
Ви можете залишити передзамовлення на покупку місця в вебінар" особистий БРЕНД майстра", який відбудеться вже 29 червня.

Вже через 2 тижні професійне і фінансове життя багатьох з вас зможе поділитися на "до" і "після" адже я дам вам для цього всі інструменти і поставлю всі крапки над "i" в питанні особистого бренду. Як завжди без води і дуже наочно. Вирішуйтеся прямо зараз!

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CBdlSOxH-fE/

Угорі