Що нового?

Придбаний Папа, я даю тобі місце в серці (Зіна Шамоян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Не можеш дозволити собі більше грошей?
Чи не відчуваєш з чоловіком себе в безпеці?
Не можеш довіритися чоловікові?

Сядь наодинці з собою і поговори відверто - в твоєму серці є місце батькові? Він там сильний? Він там вище? Якщо ні, то вирішувати собі більше буде складно. Працюй над тим чином, який у вашій голові, нехай там всередині вас ваші батьки будуть кращими, тоді і життя буде найкраща! ⠀

Саме робота з образом батька дає жінці блага цього світу і дає їй можливість довіритися і всім іншим чоловікам, мати з ними партнерські і глибокі відносини, а не батьківсько-дитячі! І це осінь цінно. Бо багато жінки у відносинах або донечки або матусі? Чим це погано? Тим , що чоловік починає на стороні відсутню частину, та й жінка теж, якщо чесно, тому вона не може до кінця їм захоплюватися і любити. Тому настільки важливо в своїй голові і душі з образом батька попрацювати.

"Жінка, яка вибрала гроші замість любові глибоко розчарована в своєму батькові, всередині неї він слабкий, в її очах він нижче"
Задумайтеся, який всередині вас ваш тато? Як ви його бачите?

Я знаю, що очі багатьох жінок дивляться на своїх батьків ні як на сильних, мудрих і коханих чоловіків. На превеликий жаль це не так. Але я також знаю, що це більш ніж можливо, вирішити це питання в терапії. Ні, це не змінить батька, терапія змінить ваше ставлення до батька і ваші почуття до нього. В ході терапії у більшості близької людини з'являється прийняття, любов, повагу і розуміння своїх батьків. Жінка, прийнявши всередині себе батька стає музою, натхненням і талісманом свого чоловіка! Я це знаю по собі.

Я по собі пам'ятаю, як бадалася з татом все дитинство і всю свою красиву молодість з чоловіками. Я нікого до себе не підпускала просто на зло! Лише усвідомивши цю бійку і боротьбу, яка до речі йшла і за гроші, я почала працювати з образом тата і з тим, як я його бачу. Тільки після цього я відчула, як же багато любові я здатна дати чоловікові і які красиві це несе плоди!

У мене для вас подарунок! Абсолютно позапланово, прочитавши Валі коментарі я надихнулася провести 13 лютого вебінар:
"Тато-я даю тобі місце в своєму серці" з 18:00 до 22: 00 за Мск

на вебінарі Ви:
  • відчуєте своє щире ставлення до батька і до чого це веде
  • побачите як відштовхуєте здорові партнерські відносини і грошовий достаток, який може бути більш легким
  • зможете відпустити свої переживання і негатив до батька
  • З розстановочною технікою зрозумієте і прийміть батька, яким би він не був.
  • всередині себе зможете відчути до батька любов, розуміння і повагу.
дуже цінно те, що ви після вебінару:
  • відчуйте довіру до чоловіків і світу
  • станете легше приймати гроші
  • почнете помічати, як легко і комфортно вам жити, будучи жінкою
  • перестанете очікувати і вимагати від чоловіків більшого
  • перестанете проектувати відносини з татом на інших чоловіків
  • перестанете боятися своєї сили
  • станете більш чітко ставити межі
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-73724910?w=product-73724910_1937130

Угорі