ви отримаєте: матеріали книги в електронному форматі
Анотація:
- "подорож з боргів до мільйонів", це не мотиватор і не розповідь про"успішний успіх". Це книга, побудована так, щоб читач зміг отримати зрозумілий покроковий план, як змінити своє життя і зробив це не в теорії, а в своєму житті.
- що необхідно, коли життя дало тріщину, і в один момент залишився ні з чим? Виявилося, що не так вже й багато. У моєму випадку, це пляшка коньяку кілька аркушів паперу і усвідомлення, що я на дні. Коньяк згодився як нагадування, що до всіх своїх проблем я можу додати і похмілля. Його я не став відкривати.
- а ось усвідомлення того, що все, Пипець, приплив, змусило згадати слова про те, що мозок починає краще працювати, коли тобі нічого їсти. Якщо просто розповісти, як вийшло у мене, то сенсу в цьому немає. Ну, порадієте за мене, ну отримаєте заряд мотивації. І толку то? Це нікому не допоможе впоратися зі складнощами. У кожного свої складності і свої випробування, тому і відповідь на питання "що робити?", Кожному потрібен свій.
- немає, і не може бути універсального ради або плану дій. У кожної людини своя життєва ситуація. У всіх у нас різні можливості. Різні підходи до життя. Різні початкові умови. Різна освіта.
- у одного за плечима три вищі освіти і купа пройдених курсів. А інший в школу ходив тільки, щоб покурити стрельнути. Одному здається, що життя нудне, одноманітна і протікає повз. Він хоче знайти себе в цьому житті і почати отримувати від неї задоволення. На іншого тиснуть борги і кредити, а бізнес дав тріщину.
- Чи буде їм корисні одні і ті ж рада і рекомендації? Звичайно, ні.
- щоб зрозуміти, як діяти, потрібно володіти всією інформацією. А їй володіє тільки сама людина.
- Чи можна допомогти людині самій прийняти потрібне і правильне тільки для нього рішення? А ось це можна зробити. Можна допомогти людині розібратися в собі і зрозуміти, як йому діяти, щоб його життя змінилося і нарешті, стала такою, яка йому повністю комфорту.
- що для цього потрібно? Для цього необхідно занурити людину в такі умови, які допоможуть йому спроектувати на себе те, що відбувається і побачити потрібні йому зачіпки, підказки та відповіді.
https://privatelink.de/?https://www.cibum.ru/book/show/47502505