Що нового?

Набір учасників Pro жити в тілі. Тариф Повний (Світлана Бурбик)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7684 ГРН
Учасників: 0 з 81
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 98.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
унікальний проект, який увібрав в себе ключові інструменти для можливості самозцілення людини на всіх рівнях.

Психосоматика-фундаментальна наука, про яку ти міг чути вже багато разів.
З її допомогою ми навчимося прибирати тригери, які постійно присутні в житті, таким чином йде і симптом хвороби з тіла.
Навички, які будуть передані на курсі, дозволять зцілити твоє фізичне і емоційне стану. Вивести здоров'я на новий рівень, і зробити твоє життя благосостоятельной.

Навички, які будуть передані на курсі, дозволять зцілити твоє фізичне і емоційне стану. Вивести здоров'я на новий рівень, і зробити твоє життя благосостоятельной.

01/Психосоматика
На цьому етапі ми будемо вчитися розуміти своє тіло і знаходити емоційну рівновагу, розшифровувати причини симптомів в своєму організмі. Я навчу працювати з проявами в тілі з наукової точки зору, без поширених на кожному розі міфів про психосоматику.

02/вісцеральна терапія
А після того,як ми знайдемо справжні причини симптомів в тілі, я навчу зцілювати їх за допомогою простих тілесних практик. Завдяки самомасажу ти зможеш заглибитися в себе і працювати безпосередньо з корінням існуючих симптомів, поступово позбавляючись від них.

03/Емоційний інтелект
ЕІ-здатність людини розуміти і управляти своїми емоціями і орієнтуватися і розуміти емоції оточуючих людей. ЕІ допомагає налагоджувати контакти між людьми і отримувати задоволення від спілкування, діючи з внутрішнього стану стійкого дорослого. Розвинений ЕІ-це профілактика психосоматики. На курсі будуть дані прості практики для розуміння і розвитку ЕІ.

04/дихальні практики
Навчишся дихати коректно діафрагмами. Освоїш дихальні практики для збільшення життєвої ємності легень. Що буде профілактикою КОВИДА та інших симптомів дихальної системи. Зможеш легко відновлюватися після перенесених захворювань.

05/Йогатерапия
Йогатерапія дасть можливість самостійно оцінити стан постави. Ти отримаєш конкретні лікувально-фізкультурні вправи для корекції постави. Інструкцію для роботи з диастазом.

Результат
Ти станеш майстром самозцілення, тепер твої руки-найпотужніший інструмент для підтримки здоров'я.
Ти освоїш навик самозцілення через вісцеральний самомасаж

повний
З онлайн-ВЕБІНАРАМИ
Тривалість-5 тижнів
Доступ до курсу-3 місяці, далі - 1 690 руб./міс.

20 900 р.
  • вісцеральна терапія. Лекція.
  • шлунково-кишковий тракт. Психосоматика і практика вісцерального самомасажу на органи шлунково-кишкового тракту
  • сечостатева система: нирки, сечоводи, сечовий міхур. Набряк. Психосоматика і практика вісцерального самомасажу
  • шия, як Міст між серцем і головою. Обличчя дзеркало нашого живота. Голова.
  • зуби. Щелепа. Волос. Зору. Чутка. Щитовидна залоза. Носа. Глотка.
  • Психосоматика і практика вісцерального самомасажу
  • Чат з куратором
  • самомасаж жіночих грудей
  • Практика вісцерального масажу для немовлят. Геть коліки.Особливості вісцерального самомасажу для вагітних, рекомендації.
  • прямі ефіри Питання-відповідь
  • Онлайн-практики зі Світланою
  • Базова практика вісцерального самомасажу.
  • дихальна система. Ковід: профілактика і відновлення після. Лекція і практика
  • Модуль по корекції постави від йоготерапевта
  • діафрагма. Лекція і практика
  • харчування. Лекція
  • Суть психосоматичних проявів. 4 лекції
https://privatelink.de/?https://prozhitvtele.com/#program

Угорі