авторський онлайн-курс професора Шишової Ольги Іванівни
Профілактика і відновлення здоров'я при захворюваннях кістково-м'язової системи
Я поділюся з Вами своїм досвідом практичної діяльності лікаря, що відстежує стан крові в мікроскоп у пацієнтів з різними захворюваннями, а головне як показує кров ефекти застосування тих чи інших методів оздоровлення і засобів. Результати відновлення здоров'я-головні вчителі. Я прокладу вам шлях до Вашого здоров'я з доступних методів, які довели свою ефективність як на мені особисто, так і на моїх близьких і пацієнтах, давши покрокову щоденну інструкцію.
1. Профілактика і відновлення здоров'я при захворюваннях кістково-м'язової системи.
Для профілактики і відновлення захворювань кістково-м'язової системи, необхідні наступні заходи, викладені в даному онлайн-курсі.
Діагностика стану кістково-м'язової системи, через внутрішні органи.
Методики профілактики і відновлення здоров'я при захворюваннях кістково-м'язової системи.
Профілактика і відновлення здоров'я при захворюваннях кістково-м'язової системи.
- За допомогою гірудотерапії
- За допомогою апітерапії
- За допомогою лімфатичного масажу
Лімфатичний масаж шийному відділі
Лімфатичний масаж в грудному відділі
Лімфатичний масаж в поперековому відділі
Для профілактики і відновлення захворювань кістково-м'язової системи, необхідні наступні заходи, викладені в даному онлайн-курсі.
Діагностика стану кістково-м'язової системи, через внутрішні органи.
Методики профілактики і відновлення здоров'я при захворюваннях кістково-м'язової системи.
Профілактика і відновлення здоров'я при захворюваннях кістково-м'язової системи.
- За допомогою гірудотерапії
- За допомогою апітерапії
- За допомогою лімфатичного масажу
Лімфатичний масаж шийному відділі
Лімфатичний масаж в грудному відділі
Лімфатичний масаж в поперековому відділі
Не лукавте і не відволікайтеся від головного, не відновивши нормальну швидкість кровотоку в лімфатичних вузлах, неможливо підтримувати свій імунітет в нормі. Самодіагностика, самодопомога, засоби оздоровлення, методи оздоровчих практик.
Ваше здоров'я - у ваших руках! На семінарі ваші руки будуть навчені працювати з вашим тілом в ім'я його здоров'я. Мої пацієнти вже оцінили цю систему оздоровлення, приєднуйтесь!
Продажник:
https://privatelink.de/?https://online-shishova.ru/kostno-myshechnaya