Що нового?

Придбаний Prop Firm Pass EA

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 37000 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 1099.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
I have the file mentioned in this video:

I will not mention the name of the ea directly, there is no specific name anyway. The author gives a trial version for us to test out and people who have tested it have said the ea is very good and one person has made them 5% on their challenge so far.

Anyways I have the trial file, it was sent to me a couple of days ago, can or please organise and contact me so I can send the file for programmer.

Since it's only unlock and I have the file for free we only need a few participants. I have paid 27 USD in other thread I am happy to have this contributed to this purchase entirely even if others pay less. I am not sure how much the unlock price is, so please can admins change the price to what their programmer says

Thanks

Переклад українською мовою

У мене є файл, згаданий у цьому відео:

Я не буду згадувати назву радника безпосередньо, в будь-якому випадку конкретної назви немає. Автор надає нам пробну версію для тестування, і люди, які її протестували, сказали, що радник дуже хороший, і одна людина вже заробила 5% на своєму випробуванні.

У будь-якому випадку, у мене є пробний файл, він був надісланий мені пару днів тому, Ви можете або, будь ласка, організуйте та зв'яжіться зі мною, щоб я міг надіслати файл програмісту.

Оскільки це лише розблокування, і файл у мене є безкоштовно, нам потрібно лише кілька учасників. Я заплатив 27 доларів в іншому потоці, і я радий, що це повністю вплинуло на цю покупку, навіть якщо інші платять менше. Я не впевнений, яка ціна розблокування, тому, будь ласка, не могли б адміністратори змінити ціну відповідно до того, що говорить їх програміст

Дякую

Угорі