Що нового?

Набір учасників Психологічний Клуб. Тариф 6 місяців (Вероніка Крайнова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5883 ГРН
Учасників: 0 з 137
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ви отримаєте: матеріали Психологічного клубу. Клуб-це освітня програма для дорослих
  • Ви отримуєте знання і методики, які відразу ж зможете застосувати.
  • ви дізнаєтеся на власному досвіді, що психологія це не нудна дисципліна, а цікавий і практичний інструмент для саморозвитку, пізнання себе і поліпшення свого життя
Клуб для Вас, якщо:
  • вам підходить щось з цих пунктів або вони все
  • ви цікавитеся психологією і хочете краще розібратися в собі і своєму житті
  • замислюєтеся про те, щоб пройти психотерапію або вже зараз її проходите
  • хочете стати більш усвідомленою людиною і краще розуміти себе та інших людей
  • готові до подорожі в глибину себе, і хочете досліджувати свій внутрішній світ
  • не чекаєте швидких чудес і не шукаєте чарівних таблеток або гуру який скаже як треба
  • вам відгукується те що я говорю і пишу, і ви хочете отримати систему в своєму розумінні
  • хочете отримати методики і практики, які можна застосувати сьогодні ж і отримати результати
  • Любите систему в знаннях і практиці, готові рухатися по кроках і не поспішати на шкоду якості
  • впевнені що психологія це цікаво, особливо в хорошій компанії і з підтримкою
Для чого вступати в Клуб-було:
Від хаосу і загубленості - до більшої усвідомленості, цілісності і стійкості
  1. я заплутався в собі, в своєму житті, в своїх почуттях, в своїх відносинах, в своїх бажаннях і цілях, і не знаю що робити з цим всім
  2. я постійно незадоволений собою, намагаюся себе змусити щось зробити, але все одно немає сил, сиджу і прокрастиную
  3. Я не розумію свої емоції і боюся їх. Намагаюся придушувати гнів, не сумувати і не засмучуватися, боротися зі страхами і тривогою
  4. У мене в стосунках все складно. Я не розумію чому мені зустрічаються такі люди і головне не знаю що з цим робити
  5. Я не знаю хто я, Куди я йду і навіщо. Таке відчуття, що не можу зайняти своє місце в цьому житті і не відчуваю себе вправі це зробити
що в результаті - Стало:
  1. Я розумію себе, вмію піклуватися про себе і підтримувати себе, розумію свої почуття, знаю чого хочу і що мені робити щоб туди прийти
  2. я себе приймаю і розумію, більше не змушую і не критикую себе, вмію домовлятися з собою і себе підтримувати
  3. Я розумію свої емоції і почуття, і вмію їх проживати. Мої емоції-це джерело фарб мого життя і моєї особистої сили
  4. Я розумію сценарій своїх відносин, знаю чому вибирав (а) саме таких партнерів. І головне-знаю як змінити цей сценарій
  5. я знаю чого я хочу, і що головне - я дозволяю собі хотіти і досягати цього. Я знаю хто я, куди і заради чого я прямую. Я можу це зробити і знаю як себе підтримати на шляху
https://privatelink.de/?https://veronikakraynova.com/club

Угорі