Що нового?

Придбаний Психологія сексу (Айна Громова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
  • сексуальна привабливість як життєва стратегія.
  • сексуальний контакт: психологічні нюанси, що визначають якість сексуального життя.
  • сексуальний потяг чоловіки і жінки.
  • причини аноргазмії та еректильної дисфункції.
  • чому виникають зради і що робити, щоб їх не було.
Секрет сексуальності (з блогу автора)
Звичайно, секс-він всередині, і одяг не є ключовою в даному питанні. Якби це було інакше, будь-яка жінка в міні або чоловік в розкритій сорочці сприймалися б як сексуальні магніти.
Сексуальність людини і його сексуальна привабливість в першу чергу визначається рівнем його психобіологічного резерву! Сексуальна людина-це психологічно здорова людина.
До речі, не випадково визначення здоров'я-це не тоді, коли нічого не болить. Здоров'я-це коли я живу і радію життю.
Морально виснажена людина ніким не сприймається як бажаний сексуальний партнер. Якщо чесно, знаєте, які красиві люди приходять на прийом, розповідаючи про свою самотність...
Лібідо-це функція організму, яку контролює психіка!
Справжня сексуальність - це резерв психологічного здоров'я!
Від здорового і внутрішньо самодостатнього (я писала вже про "повному склянці"), щасливу людину "пахне" сексом, він володіє магнетичним впливом на інших!!! Він впевнений у собі, і це теж дуже сексуально!!! Імовірність зрад і доглядів від такої людини різко знижується, тому що "така корова потрібна самому". Саме тому потрібна щоденна психогігієна. Для себе. Для своєї любові, шлюбу, грошей, реалізації!!!! Якщо людина себе виснажує поганими думками (на основі негативних установок) і не вміє себе відновлювати (не знає, що таке психогігієна)- він банкрут у всіх сферах: у здоров'ї, в любові, в сексі, в професії.

Громова Айна
Я лікар психіатр, психотерапевт, сексолог.
Магістр психології. Тобто у мене вища медична та психологічна освіта (2 дипломи без четвірок)
Сертифікований фахівець OXFORD COGNITIVE THERAPY CENTRE (навчання 2011-2015 роки)
Сертифікований сімейний консультант, навчальний терапевт в системній сімейної терапії з 2008 року
12 років практики.
Володію наступними методиками:
  1. когнітивною терапією;
  2. кататимно-імагінативною терапією (диплом ISGAI, Геттінген, 2008)
  3. тілесно-орієнтованою терапією,
  4. сказкатерапией,
  5. транзактним аналізом,
  6. кинезиологией;
  7. медичним гіпнозом;
  8. системною сімейною терапією;
бізнес-тренер, навчання в Human Factors, Russia; тренер ППЛ. Пройшла 187 бізнес-тренінгів, навчалася у кращих російських та іноземних спікерів
У мене дійсно дуже різноманітний професійний досвід.
Я була лікарем в стаціонарі (психіатрична лікарня, клініка прикордонних станів), чергувала ночами.
Працювала єдиним психіатром на тер*акті (26 травня 2010 р, Ставрополь)
Готувала до Олімпіади параолімпійців (3 золоті медалі) і працювала з чемпіонами світу
Кілька років вела тренінги зі стресостійкості в горах Кавказу в умовах відсутності цивілізації
Навчаю в вебінарах з великим задоволенням, тому що мені є що сказати і чому навчити

https://privatelink.de/?https://doctor-ayna.ru/webinar/psikhologiya-seksa_5848.html

Угорі