самодисципліна і усвідомленість: з точки а в точку Б . Луїза Гофман
[Хлопці, це тренінг, завдяки якому ваш мозок сам змусить вас досягати цілей, впроваджувати звички, відчуваючи при цьому шалену насолоду]
[Курс новий і не ПОВТОР. Від автора: "цей тренінг відрізняється від тренінгу" ти можеш більше " тим, що той спрямований на довгу і копітку опрацювання точки погляду на світ і себе через глибинні процеси, а даний тренінг швидкий, що змушує впроваджувати тут і зараз, практичний і орієнтований на майбутнє. Вони круто доповнюють один одного, але між тим, є самодостатніми продуктами"]
СТАРТ 18 травня 2020 року
для кого?
Для тих, кому набридла мотивуюча мотивація, щаслива усвідомленість, езотерика, "ефективний" тайм-менеджмент і планування
Для амбітних, але ледачих
Постійно ставите собі цілі, плануєте плани, хочете досягти більшого, намагаєтеся впровадити звички, але...
Для сильних, але вигорілих
Колись ви вже робили багато-багато, але в підсумку прийшли до вигорання і тепер ваше життя проходить на автоматі
Для всезнаючих прокрастинаторів
Ви багато знаєте, але мало робите. Всі вже десь чули. Шукаєте ще одну чарівну таблетку
якщо ви постійно задаєте собі ці питання...
- Як перестати прокрастинувати і втрачати час даремно?
- Як швидко і з кайфом прийти з точки а в свою точку Б?
- Як розвинути самодисципліну, впоратися з лінню і накачати м'яз волі?
- як впровадити звички у своє життя?
- Як підвищити стресостійкість і усвідомленість, навчитися керувати своєю увагою?
- Як впоратися зі своїми думками і почуттями?
- як бути ефективним і досягати своїх цілей і планів?
- Як знайти свій шлях?
Особливість моїх курсів полягає в тому, що я даю практичні, науково-обгрунтовані технології і погляд на усталені речі, який працює відразу на декількох рівнях: глибинному, на рівні переконань і моделей мислення, і верхньому, на рівні дій і моделей поведінки. Я розкриваю тему повно, глибоко і легко.
Я не теоретик, я практик, і я сама пройшла шлях від відсутності самодисципліни і волі і навіть від відрази до цих слів до життя своєї мрії, коли Я впроваджую потрібні мені звички, йду до своїх цілей стабільно, ставлю і виконую свої плани і роблю це із задоволенням. Я веду бізнес, збільшуючи показники щомісяця, проводжу навчання і сама постійно вчуся, вчу іноземну мову, займаюся спортом (біг і тренажерний зал), впровадила звички від медитації до щоденної розтяжки, кожен раз покращую відносини з чоловіком-бізнесменом (а вони люди непрості), подорожую (35 країн), стежу за здоров'ям, зовнішністю і емоційним станом. З людини в апатії, залежностях, скандальної дівчини я стала тим, ким завжди хотіла бути.
Тренінг заснований на наукових дослідженнях про роботу мозку, знаннях, які подарували нам кращі уми людства, і моєму особистому досвіді їх застосування. Цей авторський тренінг-синтез нейрофізіології, нейропсихології, наукової частини буддизму, узгоджених з роботою мозку методик Цілепокладання, планування і тайм-менеджменту. Багато років" просіювання " знань від книг до професійного навчання та застосування їх на практиці дозволили мені виявити фундамент, який я передаю у своїх курсах та навчаннях.
з чого складається КУРС?
1 Практична усвідомленість і управління увагою
[Подробиці кожного модуля на сайті-продажнику]
2 підвищити стресостійкість і емоційний інтелект
Емоційний інтелект відіграє ключову роль у "силі" Вашої особистості та можливості досягти вашої точки Б
3 самодисципліна і розвиток М'ЯЗИ волі
4 правильне Цілепокладання, планування і ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ
Забудьте про популярні способи планування та управління часом. Ви отримаєте такі стратегії, які дозволять вам впроваджувати звички і досягати результатів вже під час тренінгу.
"Постав мету" - саме ця розподіл своїх часових ресурсів на практиці.
5 ефективні стратегії мислення
6 СПАДИ ЕНЕРГІЇ, ВІДКАТИ, КРОКИ НАЗАД І НЕ_РЕСУРС
1 Практична усвідомленість і управління увагою
[Подробиці кожного модуля на сайті-продажнику]
2 підвищити стресостійкість і емоційний інтелект
Емоційний інтелект відіграє ключову роль у "силі" Вашої особистості та можливості досягти вашої точки Б
3 самодисципліна і розвиток М'ЯЗИ волі
4 правильне Цілепокладання, планування і ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ
Забудьте про популярні способи планування та управління часом. Ви отримаєте такі стратегії, які дозволять вам впроваджувати звички і досягати результатів вже під час тренінгу.
"Постав мету" - саме ця розподіл своїх часових ресурсів на практиці.
5 ефективні стратегії мислення
6 СПАДИ ЕНЕРГІЇ, ВІДКАТИ, КРОКИ НАЗАД І НЕ_РЕСУРС
6 уроків в запису по 1 годині + текстові уроки і доп.матеріали. Тривалість 1 місяць!
https://privatelink.de/?https://luisagof.ru/power