6 відеоуроків на 1: 20 години про ретуш шкіри і доведення кольору до ідеального
Найцікавіша частина і сама практична!
III ЧАСТИНА: "ШИКАРНИЙ SKIN TONE В PHOTOSHOP-ЦЕ ПРОСТО!"
У III частині-6 відео уроків (1 година 20 хв. навчального відео) Робота виконана в в Adobe Photoshop CC 2019 (англійська версія) без застосування сторонніх plug-ins
Дана частина колекції найбільша, важлива і змістовна! Саме в цій частині ви дізнаєтеся як позбутися від "бруду" в тінях на шкірі моделей. І як малювати- "не брудні", кольорові красиві тіні!
У першому уроці:
- покажу, мабуть, найкращий! спосіб з видалення" брудних " тіньових плям з шкіри моделей. І провести дану корекцію нам допоможуть actions з "SKINTONE SET", які я записала спеціально до даних уроків
У третьому уроці:
тут ми будемо вчитися промальовувати "не брудні", красиві тіні. Так само для порівняння, я вам продемонструю стандартні, всім відомі способи, промальовування тіньового малюнка. Щоб ви наочно переконалися, наскільки чудові прийоми, якими я ділюся в даних уроках.
- так само ви дізнаєтеся, як вирівняти за кольором і відтінку різні ділянки шкіри моделей
У четвертому уроці:
У цьому уроці ви дізнаєтеся основні інструменти, за допомогою яких кольорово і тонову корекцію skin tone робити гнучкіше і зручніше. Ви дізнаєтеся як:
ДУЖЕ ВАЖЛИВИЙ І ПОТРІБНИЙ УРОК! В якому ми розберемо методи роздільного додавання кольорів і відтінків в світлі і темні ділянки зображення
У шостому уроці:
У заключному уроці, ви побачите фінальну художню ретуш портрета. І запевняю вас, дізнаєтеся ще чимало потрібних і корисних прийомів. Наприклад ви дізнаєтеся:
Найцікавіша частина і сама практична!
III ЧАСТИНА: "ШИКАРНИЙ SKIN TONE В PHOTOSHOP-ЦЕ ПРОСТО!"
У III частині-6 відео уроків (1 година 20 хв. навчального відео) Робота виконана в в Adobe Photoshop CC 2019 (англійська версія) без застосування сторонніх plug-ins
Дана частина колекції найбільша, важлива і змістовна! Саме в цій частині ви дізнаєтеся як позбутися від "бруду" в тінях на шкірі моделей. І як малювати- "не брудні", кольорові красиві тіні!
У першому уроці:
- підготовка зображення в Camere Raw
- технічну ретуш (застосуємо операцію з набору)
- попрацюємо в фільтрі"Пластика"
- застосовуючи actions з "SKINTONE SET" зробимо технічну і якісну, дивовижно красиву і не складну, більш поглиблену ретуш моделі. Причому, за допомогою actions, ми зробимо не тільки ретуш шкіри, але і проведемо ретуш одягу моделі....
- покажу, мабуть, найкращий! спосіб з видалення" брудних " тіньових плям з шкіри моделей. І провести дану корекцію нам допоможуть actions з "SKINTONE SET", які я записала спеціально до даних уроків
У третьому уроці:
тут ми будемо вчитися промальовувати "не брудні", красиві тіні. Так само для порівняння, я вам продемонструю стандартні, всім відомі способи, промальовування тіньового малюнка. Щоб ви наочно переконалися, наскільки чудові прийоми, якими я ділюся в даних уроках.
- так само ви дізнаєтеся, як вирівняти за кольором і відтінку різні ділянки шкіри моделей
У четвертому уроці:
У цьому уроці ви дізнаєтеся основні інструменти, за допомогою яких кольорово і тонову корекцію skin tone робити гнучкіше і зручніше. Ви дізнаєтеся як:
- дозовано додавати бажані відтінки на потрібні ділянки шкіри
- просто і доступно розповім, як за допомогою коригуючого шару "криві" додавати і змінювати відтінки
- дізнаєтеся як працювати з коригуючими шарами, використовуючи різні режими накладень
- поділюся карколомним прийомом, як за лічені секунди налаштувати шикарний skintone
ДУЖЕ ВАЖЛИВИЙ І ПОТРІБНИЙ УРОК! В якому ми розберемо методи роздільного додавання кольорів і відтінків в світлі і темні ділянки зображення
У шостому уроці:
У заключному уроці, ви побачите фінальну художню ретуш портрета. І запевняю вас, дізнаєтеся ще чимало потрібних і корисних прийомів. Наприклад ви дізнаєтеся:
- як візуально "відокремити" модель від фону," висунути " її на передній план
- як поліпшити skin tone, користуючись actions з "SKINTONE SET"
- як за допомогою кольору, виділити головний об'єкт (модель) на фото
- прийом, за допомогою якого відводимо увагу глядача з малозначних деталей
- як застосовуючи зразки квітів, з матеріалів до даної колекції, зробити волосся моделі красивими, доглянутими і блискучими....
- як, за допомогою текстур додати картині художності
- відрегулювати яскравість кольорів на фото
- посилити деталізацію і обсяг деталей зображення, застосувавши ще один actions,
- додати фінальну різкість тільки в світлі ділянки зображення
https://privatelink.de/?https://psd-studio.com/shop/skintone/