про книгу
Від сили волі залежать фізичне здоров'я, фінансове становище, відносини з оточуючими і професійний успіх — це відомий факт. Але чому ж нам так часто не вистачає цієї самої сили волі: ось ми володіємо собою, а в наступний момент нас захльостують почуття, і ми втрачаємо контроль?
Як перестати відкладати справи на останній момент? Як навчитися зосереджуватися і справлятися зі стресом? Як зберігати самовладання? Як позбутися від шкідливих звичок?
Якщо ви хоч раз задавали собі будь-якої з цих питань, то терміново беріть і читайте цю книгу. Застосувавши на практиці описані в ній методи і стратегії, ви навчитеся легко управляти своєю увагою, почуттями і бажаннями. І неважливо, хочете ви схуднути, кинути палити, зайнятися спортом, перестати перевіряти пошту кожні п'ять хвилин, відкрити свій бізнес або знайти нову роботу.
чому ми вирішили видати цю книгу
Тому що популярні Навчальні курси Келлі Макгонігал, що лежать в основі цієї книги, удостоєні безлічі нагород, включаючи вищу нагороду Стенфордського університету для викладачів, премію Уолтера Гора.
Тому що методика Келлі Макгонігал вже допомогла багатьом людям стати більш щасливими і успішними.
Для кого ця книга
Для всіх, кому не вистачає сили волі, і хто вирішив нарешті домогтися поставлених цілей.
фішка книги
Це відмінне практичний посібник з виховання сили волі. Кожна глава описує одну ключову ідею і те, як її можна застосувати до ваших цілей. Всі разом-це 10-тижневий освітній курс з виховання своєї сили волі. Ви можете пройти його крок за кроком або вибрати одну стратегію з кожного розділу — ту, що найбільше підходить для вирішення саме вашої проблеми, щоб втілити свої починання в життя.
від автора
Брак сили волі-головна причина труднощів на шляху до мети. Багато людей відчувають провину за те, що підводять себе і оточуючих. Багато опиняються у владі власних думок, почуттів, пристрастей — їх поведінка продиктовано швидше імпульсами, ніж усвідомленим вибором.
Моє завдання вчити людей управлятися зі стресом і приймати здорові рішення. Я роками спостерігала, як люди боролися з собою, щоб змінити свої думки, почуття, тіла і звички, і зрозуміла, що уявлення цих страждальців про силу волі заважали їх успіху і викликали непотрібну напругу. Хоча наука могла їм допомогти, люди погано сприймали сухі факти і продовжували покладатися на старі стратегії, які, як я знову і знову переконувалася, були не просто неефективні — вони виходили боком, вели до саботажу і втрати контролю.
Я сподіваюся, що, прочитавши книгу, ви зрозумієте свою недосконалу, але абсолютно людську поведінку. Наука про силу волі показує, що кожен з нас так чи інакше бореться зі спокусами, залежністю, неуважністю і повільністю. Всі ці слабкості не викривають в нас особисту неспроможність-це універсальні явища, частина нашої людської сутності. Якщо моя книга всього лише допоможе вам побачити, що ви далеко не самотні у своїй вольовій боротьбі, Я буду щаслива. Але мені б дуже хотілося, щоб справа просунулася далі і стратегії з цієї книги дали вам можливість по-справжньому і надовго змінити своє життя.
https://privatelink.de/?http://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/golden_library/thewillpowerinstinct/