Ідея цього вебінару народилася у мене на зустрічах, які ми проводили в нашій останній подорожі. Знову і знову мене запитували мами: "як ви встигали і дітей вчити, і господарством займатися?"І це вони ще не знали, що я всі роки з так чи інакше працювала - на одну зарплату ми б не прожили з п'ятьма дітьми, якийсь час ще й знімаючи квартиру.
І тоді я розповідала те, що встигала не я, а ми, що все в нашому житті було розподілено між усіма, що ми рівномірно несли навантаження, як в роботі по дому, так потім і фінансову. Я розписувала що і як у нас було влаштовано і бачила, що багатьом мама це звучало ново і свіжо. Зазвичай слідом починалися питання, Як привчити дітей до праці по дому, що робити, якщо вони вже великі, і не допомагають, що робити, якщо вони не хочуть допомагати.
Тому я вирішила зібрати весь наш досвід за всі роки разом. Все те, що дало мені час, сили і можливість вивчити ДІТЕЙ НА зі (залишилися останні 3 класу у молодшої дочки) і не вимотатися.
до аудіо увійшли пункти:
І тоді я розповідала те, що встигала не я, а ми, що все в нашому житті було розподілено між усіма, що ми рівномірно несли навантаження, як в роботі по дому, так потім і фінансову. Я розписувала що і як у нас було влаштовано і бачила, що багатьом мама це звучало ново і свіжо. Зазвичай слідом починалися питання, Як привчити дітей до праці по дому, що робити, якщо вони вже великі, і не допомагають, що робити, якщо вони не хочуть допомагати.
Тому я вирішила зібрати весь наш досвід за всі роки разом. Все те, що дало мені час, сили і можливість вивчити ДІТЕЙ НА зі (залишилися останні 3 класу у молодшої дочки) і не вимотатися.
до аудіо увійшли пункти:
- Привчання до праці в дошкільному віці;
- Постійні обов'язки дітей-конкретика, місто і дача;
- Гендерний поділ праці;
- Самообслуговування (прасування, штопання);
- Навчання приготуванню їжі;
- Зовнішня мотивація, нагороди;
- Наша планка;
- Невелике навчання з питань прибирання та приготування їжі, яким ми користувалися самі.
https://privatelink.de/?https://vk.com/ourhomeedu?w=product-116958555_7841059